Board Index » Letenje » Kamo na letenje
Korisničko ime:
Zaporka:
Register

Globalno je sljedeći tjedan opet u banani zbog previše vjetra. Međutoa, jesam li ja to krivo vidio mogućnost da u ponedjeljak Japetić, Tribalj i RGJ budu OK?

jesi, seeyou,
maxpunkte, gpsdump, igcreplay, hzs, fai ...

Ne bih isključio niti Kalnik, pa Strahinjšćicu, a kaj fali Plešivici. Valjda je Danko pokosio da se lijepo može startati :-D

PS: Box, krenulo te ovo hvatanje crte u ponedjeljak. Ne bi bilo loše da se ovako zbije: prošlog ponedjeljka tuna od 50 kg, a ovog stotka!

toni je napisao/la:
Ne bih isključio niti Kalnik, pa Strahinjšćicu, a kaj fali Plešivici.

10 metara starta u dužinu i širinu na sva tri. :-P

Samo meni naravno :oops:. Nakon živčanog sloma na startu, obično slijedi lijep let i fina kilometraža (ovo zadnje pogotovo s Kalnika) ;) .

Uf, i ja sam na takvoj muci da sam počeo slagati ''plan za eskivažu s posla'' za sutra. Upravo sam došao sa RGS di se danas nije ozbiljno letilo. A neletica uzima svoj danak u obliku gledanja što svojih što tuđih Yubitu uradaka. Eto, dok svaki normalan muškarac u mojim godinama ženi iza leđa gleda filmove XXX kategorije, ja na Yubitu, dakako ženi iza leđa, gledam filmove PG kategorije. Ma grozno!!! :O:

toni je napisao/la:
Ne bih isključio niti Kalnik, pa Strahinjšćicu, a kaj fali Plešivici. Valjda je Danko pokosio da se lijepo može startati :-D

PS: Box, krenulo te ovo hvatanje crte u ponedjeljak. Ne bi bilo loše da se ovako zbije: prošlog ponedjeljka tuna od 50 kg, a ovog stotka!

Uuuu... lijepe su to želje. Ipak, iako svjestan da se po rekorde ide radnim danom nećemo požurivati stvar. Ima dana u Boga ko kobasica.
BTW, došao sam do zaključka, onako odokativnom metodom, a ne nekakvim stvarnim istraživanjem, da su tri dana u tjednu najpogodnija za rekorde. Bili ti dani pogodni za osobne rekorde ili jednostavno uspješno upražnjavanje hobija, nebitno je. Bitno je samo da je to obrnuto proporcionalno uspjehu sa svakodnevnim poslom. To su: Ponedjeljak, Utorak i Srijeda!

Zato drugari da vas obavijestim da mi sutra u pol 12 krećemo na strahu.BTW mi smo se danas baš fino naletili na sjeveru.neki su startali u 6 a ja u 7 sa tandemom i bilo ok.taman da se potroše kalorije od roštilja. :good: Vidimo se sutra.

Reply
Copyright 2008 - Powered By phpbb
Broadcasting World Wap