Board Index » Letenje » Kamo na letenje
Korisničko ime:
Zaporka:
Register

Danas ćini se DDJ (dan do jaja) s obzirom na doba godine, pa ko ima volju može samnom u 12.Sletište Podgora.

Kolega daj javi kak je danas bilo da znam za sutra. Nadam se da ste letili...

Na Ravnoj Gori je bilo čisto OK, vjetra malo od JI do JZ, ali su zato baloni bili veseli :shock:
Termika ko proljetna ali nije išlo iznad 1000m, inverzija. Hladno i surovo, ali vrhunski! :)

Najjače dizanje 5.6m/s, bili smo oko sat vremena u zraku. Jedan ovakav dan tjedno kroz zimu i čisto bu OK.

Eto Župsi ti je opisal kak je bilo.Identično i na Strahi.žestoki baloni al bez pravog stupa.Sutra bude malo više vjetra nego danas al trebalo bi biti dobro.Treba to iskoristiti jer ko zna kad bude opet.Sutra 11i30.
Isprika.Meni je sutra u biti danas mada u jedan sat nocu izgleda drugacije.

Istovjetno je bilo i na Pleši. Započela je sezona zimskog paratrekkinga. Elem, probao sam Axis Vegu II i krilo mi se svidjelo. Uzeo sam je zbog male težine 5,5 kg i neki jednostavni sic da ne moram tegliti uzbrdo full težinu. Osjećao sam se kao nekad, noge slobodne, vario na koljenu (to nisam osjetio bar 10 godina), teža upravljivost sa prebacivanjem težine, ali zato predivan osjećaj "hodanja" po krošnjama i kočenje krila u vjetar do granice zaustavljanja. Na Plešivici gdje sam stjecao prva iskustva. Povratak u mladost. Neprocjenjivo!

Reply
Copyright 2008 - Powered By phpbb
Broadcasting World Wap