Board Index » Letenje » Kamo na letenje
Korisničko ime:
Zaporka:
Register

Kaj, očemo negdi sa opremom ? Kad se već mučim mršaveći, da bar imam neki šečer za kraj.. i onda još to zalijemo.. i di nam je kraj ?

Inače, ide dosta cura na sljemensku rutu od 30tak km, al da idem s njima, kolko ih poznam, sigurno nebi bilo hepienda 8)

Recimo, biče neš s juga.. Jap= 1,5h / RGJ= 1h / Plješivica(loš start)=30' / Kalnik, od Bele= 1h / Buzet, mlogo daleko(od sl. sletišta)=1-2h / Tribalj= 2-3h (mazohistički) / Lič mali= 30' (mora dobro puhat) / Lič veliki= 2h (isto ko mali) / Glista1=1h

Možda me najviše vuče RGJ.. dobra planinorska staza i pol od toga asfalt.. a vjerojatno bu inverzija ko prošli put. A opet, radije bi neku egzotiku di nisam bil tak skoro.. Tomek ? Ima u SLO neki zanimljiv grbeben na 1h hoda ?

Sad sam pogledal ALADINA i zgleda, ak zapad nebu prejak, da je subota baš za Glistu 1 !) Onda bu valjda nedelja bolja..

Hmmm.. a neNE ! Pa kaj zapad nije najbolji za Lič ?
Prelinjo, su se medvedi zbudili ili još spiju ??

odi na jap ... ak ti se sporta, dam ti i svoju opremu ... i, btw, nemam komada za poslije ...

:))))
Ae.. Jap ima najbolje čvarke i grah s kobasom :)
Al mislim da po žeščem zapadu nebu tam nikakvog hepienda..

Možda se aladin predomisli do sutra..

slika

slika

I naaravno da mislim na vikend(e) piizde jedne neradne :)))

zna li ko možda kakva je situacija na Bjelopolju? može li se autom gori ili je još uvik pod snigom?

Vedran je napisao/la:
I naaravno da mislim na vikend(e) piizde jedne neradne :)))

ah, to ????? a jebiga, može mi se :O:

Hmm..mm.. nekak mi brzo ove oblačine dolaze.. valjda bu prošlo do fikenda..

slika

A šta kažete za Bašku?

idem za vikend dole...mislim da će vjetar bit ok...a i lijepo bi bilo letit malo iznad mora...i slijetanje na plažu :)
Za subotu nisam 100% siguran da ću moć, ali nedjelja sigurno.

Ak je netko za, nek se javi...

Reply
Copyright 2008 - Powered By phpbb
Broadcasting World Wap