Board Index » Letenje » Kamo na letenje
Korisničko ime:
Zaporka:
Register

Da li ima zainteresiranih za prijevoz Brummom? Krenuli bi u 11.30 ispred Breze u Ivancu.
Zainteresirani neka stave palac gore i predlože eventualno drugo vrijeme polaska...
Ujutro do 10 sati potvrđujem ak Brumm vozi. Darinka je obečala za sve koji prelete od Ivke do Gubaševa kuhano vino gratis...

LP

P.S. Prošli put nekoliko pilota je bilo nezadovoljno jer su stavili palac gore a ja im nisam čuvao mjesto u Brummu...
To je nemoguće izvesti i nije fer prema drugim pilotima, treba dojti 15 min prije polaska i tko prvi njegovo mjesto...

P.S. Prošli put nekoliko pilota je bilo nezadovoljno jer su stavili palac gore a ja im nisam čuvao mjesto u Brummu...
To je nemoguće izvesti i nije fer prema drugim pilotima, treba dojti 15 min prije polaska i tko prvi njegovo mjesto...[/quote]

Pošto sam bio par puta u sličnim situacijama i ja se slažem sa Knezom(prezidente) da ko prvi njegova djevojka i nema zamerki. :-P
Ako se neko najavi nek onda i dođe na vrijeme a ne da onda iskorištava dobrotu vozača a ljuti ostatak letačke populacije. :yup:
Lp :beer:

Pošto nema dovoljno zainteresiranih Brumm danas ne vozi na Ivku.

LP

Reply
Copyright 2008 - Powered By phpbb
Broadcasting World Wap