Knez,Žiga i ostali Gdjesu: predlozi,prognoze ?Zar se ja uvjek moram prvi javit? NERADNICI se nalete u toku tjedna te im i netreba vikend Ivka i ovaj put?
hrga
Karlo će biti za Kaštelir? Kilavo izgleda. More je toplije od kopna pa umjesto da vuče na kopno vuče na more. Grrrrrr.
Knez
Sutra u subotu 31.10. Brumm kreće iz Cvetlina na Ravnu Goru (jug ili sjever) u 12 sati.
LP
Roman Lavriv
Knez je napisao/la:
Sutra u subotu 31.10. Brumm kreće iz Cvetlina na Ravnu Goru (jug ili sjever) u 12 sati.
LP
A vama još nisu pomaknuli čuku za 1h? Kasno je 12h Kneziću, stavi to u 11, najkasnije 1130. Ok?
vjeko
Ako bude puhal jug,a najvjerojatnije bude mi krećemo sa uazom na strahu u 11.a u slučaju sjeveroistoka-Ivka. Posle se možemo ugrijati pod strehom i skuhati kakve kobase
Ziga
Ja sam za 10.30 iz ivanca za Ivku jer kasnije bi moglo okrenut na jug Treba videti u 7.00 i dati konačno mišljenje Idem se naspati dok ne svane
zlatko2508
Ja,Janječic i Pol dolazimo na Ravnu Goru,Štetić odlučijo ganjat po Sloveniji . lp.
toni
Brijem da će okrenuti jug oko podneva. Jap i Plešivica mi se čine dobre perspektive s obzirom na doba godine i da ih vidim s prozora.
Copyright 2008 - Powered By phpbb Broadcasting World Wap