Board Index » Letenje » Kamo na letenje
Korisničko ime:
Zaporka:
Register

Pošto je ovaj vikend DP u piki...
...stoga svi koji nakon zimskog sna želite malo trenirati najavljujem da Brumm vozi sutra (petak) neprekidno na RG s početkom u 11 sati.

LP

Hmmmm....koju vi to prognozu gledate kaj ste tak optimisticni....
:hi:

Tomica Solina je napisao/la:

Onu povoljnu...

a ne k'o ti! Ti sigurno gledaš onu gdje puše k'o blesavo. Tak ne buš nikad nikam otišel! :blum2:

Osim toga, Knez je lijepo napisao "...svi koji nakon zimskog sna želite malo trenirati najavljujem da Brumm vozi sutra...". Gdje ti vidiš tu letenje. Ja isto smatram da treba vježbati i ukrcavanje te iskrcavanje iz kamiona uz brzo pakiranje opreme. Lako je pogoditi palačinku, ali aj ti, mili moj, 5 puta uskoči i iskoči iz kamiona. ;)

Box je napisao/la:
Tomica Solina je napisao/la:

Onu povoljnu...

a ne k'o ti! Ti sigurno gledaš onu gdje puše k'o blesavo. Tak ne buš nikad nikam otišel! :blum2:

Osim toga, Knez je lijepo napisao "...svi koji nakon zimskog sna želite malo trenirati najavljujem da Brumm vozi sutra...". Gdje ti vidiš tu letenje. Ja isto smatram da treba vježbati i ukrcavanje te iskrcavanje iz kamiona uz brzo pakiranje opreme. Lako je pogoditi palačinku, ali aj ti, mili moj, 5 puta uskoči i iskoči iz kamiona. ;)

Gledam onu prognozu za koju mi odgovara da ostanem sutra cijeli dan na poslu (nemrem dobiti godisnji) i molim se da ipak subota bude bolji dan za letenje nek petak :-D

Reply
Copyright 2008 - Powered By phpbb
Broadcasting World Wap