Board Index » Letenje » Kamo na letenje
Korisničko ime:
Zaporka:
Register

Ja bih tipovao na Tribalj. Možda Bjelopolje, ali je hladnije. I ne vidi se more. Pa je još hladnije. Istra poludi!!!

Pa zar baš nitko nema ideju ili inspiraciju ili pomisao gdje bi išao/la danas ili sutra. Neeee, to čuvamo za sebeeee :-P

uj!

ja ne smijem priznati da me gospođa majka ulovila za obavljanje kućanskih poslova velikog obujma danas, ALI zmajarska populacija (čitaj trojca) se za sutr odlučila za korenicu.

MOR D MERIER!

uzivajte u prekrasnom danu danas :bye:

:dash: Koji sam ja luđo, danas gledam tribaljske stjenčuge iz pristojne udaljenosti, lijepo, s nekoliko štapova okolo sebe, kad , ekipa dolazi, pa idem i ja.... Uglavnom, ono što sam vidio s Krka, ugledah i kad se popeh na Tribalj - baze na oko 700 i ne pada im na pamet razići se ... sjedio gore jedno 30 min, čuo mumlanje mede, vidio samo sebe i dio svoga auta, pa nazad u ribičiju... ne znam spada li ovaj post u one addiction ili kao uputnica za Vrapče, ali ipak, dodat ću pravilo 179 - nema logike kad razmišljaš o letenju ... ni magla nije magla, već oblak koji će se podići, ni bura nije bura, već jugo koji će puhnuti , ni kiša nije kiša , već malo vlage koja će se osušiti ..., samo je sunce u letenju vječno, vidjeli ga mi ili ne ... :-P

Čitavim putem od Zagreba do Fužina ono što smo vidjeli kroz prozor jurećeg automobila obećavalo je reprizu četvrtka ili još bolje uvjete :Yahoo!: Senvići,kava i vožnja ka startu :shock: Magla na startu nas nije pokolebala sve do saznanja da je magla i u Rjeci :no:
Tada smo teška srca donjeli jednoglasnu odluku - Lič ;)
http://picasaweb.google.hr/zlatko2508/Lic#
Nije kao na triblju ali popunili smo dan i zadovoljni se vratili doma.

UF! Sad mi je (malo) lakše. Ja sam se ,zbog nekog svog unutarnjeg osječaja i zasićenosti vožnje od prošlog tjedna, odlučio pridružiti Edi na vitlanju tečajaca u Remetincu. Imao sam dva pokušaja leta. Prvi je propao jer je operater otpustio silu zbog toga što sam poletio sa kravatom, zapravo, kravaticom koju sam riješio u 2 i pol sekunde, ali je operater Saško odlučio da me je bolje prizemljiti pa me na moje razočaranje spustio s 10 metara visine. Drugi šlep je zayebala špaga koja je pukla kad sam bio na nekih 30 metara visine. Poruka je bila jasna - nemoj letjeti danas, tako da sam se premjestio sa pilotskog mjesata Cayenne-a na vozačko mjesto Bedforda. No tečajci su odradili, brat bratu preko 30 letova, pa mi je dan bio kvaliteno ispunjen s letačkom tematikom.

Reply
Copyright 2008 - Powered By phpbb
Broadcasting World Wap