Board Index » Letenje » Kamo na letenje
Korisničko ime:
Zaporka:
Register

Ak nas bude više od 10 BRUMM bi mogao sutra na Ivku. Javite se do jutra kako bi mogao organizirati šofera. Za RGS nas je dovoljno 5 da pokrijemo troškove.

LP

091 7630 686

A kaj ak nas bu 9?
Bumo dali svaki još 5 kn više pa bu ostalo i za nove gume :crazy:
Nadam se da nam bu prognoza sklona.

Išao bi i ja, pa eto ekipo iz zg-a ko ima još koje mjesto u autu a da nije gepek...da me poveze...tenks!

095 82 83 294 Ivan Parafrikovac ili dajte vaše brojeve!

Zagrebačka 3 mušketira već računaju na Brumm-a. Zlatko, Janje i ja. Nešto se šuška da bi i Toni bio pridruženi član (recimo D'Artagnan među nama) a pitati ćemo i She(ri)f-a (Romana od Nothingama Lavriva)
Zasad 3+1 gotovo sigurna.
Bili bi oko 12 pred Brezom...
...ili u Cvetlinu, već prema planovima.

@Ivan: nisam siguran da u mom autu ima mjesta, ali ako idemo s 2 tutaća onda bi se moglo i raspederit. Čujemo se ujutro (091 34 54 471)

Dobro jutro,
trenutno u Cvetlinu pada lagana kišica i po prognozi bit će oblačno do kasno popodne. Mislim da je Ivka veliki zalogaj kaj se Brumma tiče (nebumo pokrili ni naftu) a ne izgleda mi da bi danas moglo biti nešto ozbiljno (nadam se da se varam). Čim se razvedri idemo na Ravnu Goru - sjever. Zovite me na mobitel jer nisam više kod računala.

LP

P.S. Ako vas se skupi u Ivancu 10 putnika do 12 sati - zovite me ja dojdem za 25 minut.

Knez je napisao/la:
Dobro jutro,
trenutno u Cvetlinu pada lagana kišica i po prognozi bit će oblačno do kasno popodne. Mislim da je Ivka veliki zalogaj kaj se Brumma tiče (nebumo pokrili ni naftu) a ne izgleda mi da bi danas moglo biti nešto ozbiljno (nadam se da se varam). Čim se razvedri idemo na Ravnu Goru - sjever. Zovite me na mobitel jer nisam više kod računala.

LP

P.S. Ako vas se skupi u Ivancu 10 putnika do 12 sati - zovite me ja dojdem za 25 minut.

Još se nisam savjetovao sa svojim supu(a)tnicima glede zagorske varijantre, ali osobno mislim da bi vrijedilo sačuvati živce i pare za neki drugi put :no: . kakao zasad govorim samo u svoje ime, mislim da ću se Knezu zahvaliti na dobroj volji i računati na njega za slijedeći put.

Sve meterologe u proljeće treba poslat doma na godišnji odmor. :evil:

zlatko2508 je napisao/la:
Sve meterologe u proljeće treba poslat doma na godišnji odmor. :evil:

Ma nemoj, još ih i nagraditi. Ja bi sve njih lagano na neki 'goli otok' i od sve opreme dao bi im grah, kosti i visak i dok im uz te rekvizite prognoze nebi bile bar 80% točne nebi mi, majci, bili vraćeni u svoje kristalne palače odakle i onako samo prepisuju prognoze sa interneta.

slovenski aladin je jučer pokazivao ovakvu naoblaku
nije prvi (a ni zadnji) put da su točniji od ovih naših...

Reply
Copyright 2008 - Powered By phpbb
Broadcasting World Wap