Board Index » Letenje » Kamo na letenje
Korisničko ime:
Zaporka:
Register

kako vam se čini, gdje ima mogućnosti?
ako ih ima... :-o

goran je napisao/la:
kako vam se čini, gdje ima mogućnosti?
ako ih ima... :-o

Ako vrač Crnih Nogu u Južnoj Dakoti i i Shakka Zulu sa X!-em iz Serengettiya nisu ništa zayebali, sutra bi mogao Kalnik dati očekivano proljetno letenje.

hm, vidiš! :good:

i ja sam zainteresiran za takvu akciju

tribalj

Laminar je napisao/la:
hm, vidiš! :good:

i ja sam zainteresiran za takvu akciju

Pa dođi. Naći će se nas par bedaka da ti oteglimo zmaja do vrha Kalnika. Ako je mogao Rocca, zašto nebi mogao ti? Biti ćeš među pionirima zmajarstva na Kalniku.

uj!

hvala

i letio sam, istinasamo jednom gore :crazy:

ali sad me je bošković nafuko na japetić, a tamo još nisam letio pa rekoh sebi ajde' da probamo

ali moram priznati da me stvarno zanima tko će ubosti najbolje mjesto : unknown:

iako i dalje mislim da će najjače biti u osijeku. šteta što se baš nitko nije javio zainteresiran za šlepanje tamo :scratch:

Brumm bude spreman poslije 12 za na Ravnu Goru. Ak bude prejako puhalo otiđemo prek u SLO na Donačku Goru koja je niža.

LP

Dan se čini dobar, temp. gradient je 12 st., vertikalna (Slo) sondaža veli ba baze budu od 1500-2000m, a iskoristivost termike će biti bolja iznad 800m. Kako je južni vjetar nemamo baš puno poletišta na toj visini. Japetić se nameće kao jedini (ma dobro i Plešivica s kojim metrom manje), međutim znate za ogrničenje u visini na njemu. Princip za danas po meni je poleti prije dok vjetar ne pojača, a onda gonjaj niz njega koliko te krilo nosi, od baze do baze. RG je blizu granice, pa tko ne želi u Madžarsku Kalnik je bolja opcija. Tibalj će isto biti dobar, ali rekordi se nižu u unutrašnjosti :-D

Sretno i ugodno letenje. Odoh na odmor.

toni je napisao/la:
.Tibalj će isto biti dobar, ali rekordi se nižu u unutrašnjosti :-D

Hm, ima iza Triblja puno unutrašnjosti ..;) Ide ko prema dole?

Meni vise igra Pljesa ako ne bude prejako vec u deset ujutro

Reply
Copyright 2008 - Powered By phpbb
Broadcasting World Wap