Board Index » Letenje » Kamo na letenje
Korisničko ime:
Zaporka:
Register

Khm, dakle, ima li zainteresiranih za neki dogovoru svezi letkanja na Bjelopolju sutra (25.08.)?

Da da, malo me muči naoblaka ali ja bi gonjao ...

Sinisa je napisao/la:
Da da, malo me muči naoblaka ali ja bi gonjao ...

Hm da, gledao sam samo vjetar...a bumo vidli...ide danas neko nekam?

Tribalj danas ;)

Japetic danas ;)

Blah, sutra mi je sumnjivo, odoh na Jap danas...

Bjelopolje definitivno sumnjivo sutra. Ako na samom Bjelopolju i bude letivo oko podne neće se moći prema SZ jer naoblaka dolazi iz tog smjera... Osim ako bi bili zbilja jaako brzi...

Sinisa je napisao/la:
Tribalj danas ;)

I nije bio Tribalj nego smo se uputili u Buzet. Zmrdani dan do 1000, više je bilo ok, Damir je navrtio i do 2100 na željezničkoj i sve potrošio do Cimosa :o zbog jačeg istoka
Vrtkali smo koliko nam se dalo, mislim da su Karlo i Vedran dogonjali do Učke, a slovenci do ... kaj ja znam.

Danči je napisao/la:
Blah, sutra mi je sumnjivo, odoh na Jap danas...

i kak je bilo?

Mislim da će biti ok na Bjelopolju, tri prognoze tri različita tumačenja, no odluka barem moja pada rano ujutro.
nadam se da se vidimo.

Sutra se čini bolje za Bjelopolje, ali nisam siguran kaj bu bilo sa termikom. Sonja, daj baci grah i izgataj level of usable lifts!

toni je napisao/la:
Sutra se čini bolje za Bjelopolje, ali nisam siguran kaj bu bilo sa termikom. Sonja, daj baci grah i izgataj level of usable lifts!

Imam i ja tog graha:

sutra u 14h:

slika

makar je naoblaka još uvijek problematična (isto u 14h):

slika

Taj model skoro uvjek daje najjacu termiku na Bjelopolju, ali dosta fulava jacinu vjetra, npr. za danas je dao 3-5 m/s do 3000m sto mi se cini nevjerojatno (molim, ako je netko bio na 3soma na Bjelopolju danas da mi javi koliko je puhalo ;)

Predvidio je konvektivnu naoblaku koja dolazi s juga i pogodio, nesto je zakuhalo na tom podrucju i vidlo se na radaru vec oko 13h.

S.

Nisam bio na tri soma (malo je falilo :-), ali me je zanimalo da li je moja prognoza svezi kiše bila točna i bi, u 17h grmilo i padalo na Bjelopolju, do tada je bilo ok.

Reply
Copyright 2008 - Powered By phpbb
Broadcasting World Wap