Board Index » Letenje » Kamo na letenje
Korisničko ime:
Zaporka:
Register

Brumm bude spreman u 12 sati u Ivancu na sletištu preko puta LIDL-a. Ako nas se ne skupi više od 10 idemo autima o vlastitom aranžmanu.

LP

Knez je napisao/la:
Brumm bude spreman u 12 sati u Ivancu na sletištu preko puta LIDL-a. Ako nas se ne skupi više od 10 idemo autima o vlastitom aranžmanu.

LP

1. 12h je prekasno.

2. Čini mi se da bi ovaj post trebal stajati u rubrici "kamo na letenje" a ne "događanja i natjecanja". Lakše je pratiti.
Makar kolko ljudi u zadnje vrijeme za dobrih dana dolazi na Ivku, moglo bi ići i pod ovu rubriku.
Ponesite kišobrane.

Pa Zupanic mozda Knez misli da se samo petkom moze letjeti 100 km.pa ne zeli propustiti koji petak!
Ajmo Knez samo ti leti,bez brige sutra ces ih doci,ali ne zaboravi 1500m samo smijes visoko! :-D

Knez je napisao/la:

LP

Minimum dvojica iz Zagreba dolazimo, a moguće i trojica.
Vidimo se kode LIDL-a

zupanich je napisao/la:
1. 12h je prekasno.

2. Čini mi se da bi ovaj post trebal stajati u rubrici "kamo na letenje" a ne "događanja i natjecanja". Lakše je pratiti.
Makar kolko ljudi u zadnje vrijeme za dobrih dana dolazi na Ivku, moglo bi ići i pod ovu rubriku.
Ponesite kišobrane.

Župsi ne zamaraj se s fck.rubrikama, klikni samo na Aktivne teme i forum pratiš poput grupe i baš te briga kaj je u kojoj rubrici. :hi:

Imaš gore desno pa instaliraj RSS feed.Onda imaš meni koji prikazuje objeve kronološkim redom,bez obzira na temu.

Osobno više volim Forum od stare news grupe upravo zbog razvrstavanja tema po rubrikama, a ne kronološki (mada se i tad poštuje kronologija objave i repostanja). I kad bih opet svrstao sve u isti koš (po redosljedu neporčitanih postova) vratio bih se na staro. Npr. , uopće me ne zanimaju teme ispod Komercijalnih oglasa osim Meteorologije. Pratim forum zbog letenja, a parlaonicu imam u kafiću i doma. In live. Nisam internetski tip, već ga koristim koliko mi je potrebno. Zato volim vidjeti post objavljen u približnu temu, a ne negdje drugdje.

Hvala na pažnji!

toni je napisao/la:
Osobno više volim Forum od stare news grupe upravo zbog razvrstavanja tema po rubrikama, a ne kronološki (mada se i tad poštuje kronologija objave i repostanja). I kad bih opet svrstao sve u isti koš (po redosljedu neporčitanih postova) vratio bih se na staro. Npr. , uopće me ne zanimaju teme ispod Komercijalnih oglasa osim Meteorologije. Pratim forum zbog letenja, a parlaonicu imam u kafiću i doma. In live. Nisam internetski tip, već ga koristim koliko mi je potrebno. Zato volim vidjeti post objavljen u približnu temu, a ne negdje drugdje.

Hvala na pažnji!

Upravo tako! :good:

Reply
Copyright 2008 - Powered By phpbb
Broadcasting World Wap