Board Index » Letenje » PG škola i obuka
Korisničko ime:
Zaporka:
Register

U subotu 26.9.2009. održat će se pilotski ispit. Pismeni dio ispita je u OŠ Sv. Jana (vrijeme još ne znam, ali bit će 9-10h), a praktični dio, odnosno ispitni let će biti sa Japetića odmah po pismenom ispitu ako vrijeme dozvoli. Nedjelja je rezervni dan, a ako i on ne upali onda slijedi novi rok za praktični dio ispita.

:-x Dobro do kada će se ponavljati isto pitanje oko ispita, znači polagači iz Pegaza ukoliko prognoza nije dobra za praktični dio moraju se vraćati ponovo u zg ili Jap, il gdje već, ili čekati da netko iz zg dođe u Dalmaciju, točnije Sinj.Poučeni ranijim iskustvom mislim da je to velika greška i treba obavezno reagirati prema Budimiru a to trebate vi sadašnji ispitivači, te donijet adekvatno riješenje, nemam ništa protiv nikog ali kad je bilo polaganje u Hrvacama gdje sam ja i Jurica bili ispitivači gosp. Mladen Budimir je rekao da se nađemo na pola puta radi udaljenosti.Stoga mislim da bi bilo fer prema ljudima iz Dalmacije nešto poduzet da se lakše i jeftinije dođe do dozvole.

l.p jere

Da, onda ćemo jednom u Osijeku..., hma, pa tamo nema brda. Dobro Osijek otpada. E, mogli bismo u Slavonskom Brodu,... hm, pa ni tamo nema brda. Dobro Slavonija otpada. E, znam, znam! Možemo u Varaždinskim Toplicama, ima jedno brdo, gleda na sjever. Sad ga dečki uređuju, pa će osnovati klub, pa podnijeti zahtjev za registraciju letjelišta i to je to. Na kraju krajeva iz tog dijela Hrvatske jako je puno kandidata, pa bi bio red da se i kod njih održi ispit. A mogli bismo, mogli bismo... na Liču održati ispit!

Izgleda da nam Japetić nije prikladan ovaj vikend.
Ako bude uvjeta, postoji li mogućnost da se praktični ispit odradi s nekog drugog letjelišta (npr. RGS) ili mora biti na Japetiću?

Jucer je održan pilotski ispit u Svetoj Jani-teoretski dio, a zbog sjevernog vjetra ispitni let je održan na RGS.
Uvjeti na teoretskom dijelu su uglavnom ovisili o količini i kvaliteti naučene teorije, a na startu i sletištu su bili savršeni uvjeti ;) .
Neću puno dramiti o tome ali želim zahvaliti ispitivačima na objektivnosti i realnom pristupu ocjenjivanju i samom ispitu, ekipi želim čestitati na odličnom letenju i položenom ispitu :yup: .
A ja sam poprilično zadovoljan jer sam lijepo zaokružio jedan ciklus i sad idem dalje učiti, raditi, letjeti...
PS Hvala Ivici za odličnu pripremu za ispit; čini mi se da su njegovi kandidati imali uglavnom preko 90% točnih odgovora. Merci

Reply
Copyright 2008 - Powered By phpbb
Broadcasting World Wap