Board Index » Letenje » PG škola i obuka
Korisničko ime:
Zaporka:
Register

Zna li itko suska li se nesto o ispitu za pilota parajedrilice??

Sad se već jako šuška da se približava ispit. Nije mi poznato kad će rok, ali svakako bi oni koji žele u ovoj godini na ispit trebali prijaviti isti. Evo što je sve potrebno za prijavu.

Dozvola pilota parajedrilice – što je potrebno dostaviti za pristupanje ispitu za dozvolu?

Za pristupanje ispitu za stjecanje dozvole pilota parajedrilice potrebno je dostaviti kako slijedi:

- Obrazac prijave za polaganje ispita ovjeren od strane instruktora centra u kojem je završena obuka

- Dokaz o ostvarenom naletu potrebnom za polaganje ispita

- Liječnička svjedodžba

- Potvrda o završenoj obuci

- 70,00 kn biljega

- Potvrda o uplati iznosa od 600,00 kn na žiro-račun Agencije

Link na Zahtjev za prijavu ispita: http://www.ccaa.hr/UserDocsImages/dokumenti/77/4_Prijava_za_polaganje_ispita.pdf

Sve to lijepo odnijeti u Agenciju za civilno zrakoplovstvo na adresi Vukovarska 284/II, Zagreb, http://www.ccaa.hr

postoji li određena ustanova za lječnički ili se može obaviti u bilo kojem domu zdravlja? :hi:

i koliko vrijedi lječnički :amen:

Sve ti piše u zadnjem Letećem cirkusu.

I.

Znam da je malo ot ali kad smo vec kod Leteceg cirkusa,di se moze
Kupiti,naruciti ili nesto slicno!?

Rok za pilotski ispit za PG održat će se 09.12.2011. u 10h u Agenciji za civilno zrakoplovstvo. Svi prijavljeni kandidati će biti obavješteni od strane Agencije. Ali eto, da skratim neizvjesnost.

Pa i nije baš fora objaviti 10 dana prije da ce biti ispit!
Neznam proceduru ali nekad je prakticni i teoretski dio bio u istom danu a sad?

komiski je napisao/la:

a čini mi se da neki još nisu ni prijave poslali.....

Ako se ne varam taj dan bude samo teorija? Ako bude samo teorija kad će se obaviti letovi i gdje?

mmihin1 je napisao/la:
Ako se ne varam taj dan bude samo teorija? Ako bude samo teorija kad će se obaviti letovi i gdje?

Procedura je već godinama ista. Pisme dio ispita obavlja se u petak, a u dane vikenda, ako vrijeme dopusti i praktični dio. Moguće tereni za polaganje su Japetić, Ravna Gora i Gornja Bistra (Glistin start).

Jure je napisao/la:
komiski je napisao/la:

a čini mi se da neki još nisu ni prijave poslali.....

Svi koji su do sad prijavili ispit bit će službeno obavješteni o zakazanom roku. Pomalo sam si dosadan s ponavljanjem da je potrebno prijaviti ispit ako želiš polagati isti. Zvuči logično, za ne? Podsjeća me to na onaj vic o Škotu koji je godinama molio Boga da dobije na lutriji, a na kraju mu je Bog rekao da je predujet dobitka uplata listića.

I maknimo šalu na stranu svijeta, svi oni koji žele izaći na pilotski ispiot za pilote parajedrilica, a nisu se prijavili za ovaj rok, mogu podnijeti prijave u Agenciju nakon 01.02.2012.

Svi koji su do sad prijavili ispit bit će službeno obavješteni o zakazanom roku. Pomalo sam si dosadan s ponavljanjem da je potrebno prijaviti ispit ako želiš polagati isti. Zvuči logično, za ne? Podsjeća me to na onaj vic o Škotu koji je godinama molio Boga da dobije na lutriji, a na kraju mu je Bog rekao da je predujet dobitka uplata listića.

I maknimo šalu na stranu svijeta, svi oni koji žele izaći na pilotski ispiot za pilote parajedrilica, a nisu se prijavili za ovaj rok, mogu podnijeti prijave u Agenciju nakon 01.02.2012.[/quote]

Stignem li se jos prijaviti za ovaj rok, ako sutra odnesem papire u agenciju?

Sutra do 9 ujutro.

Zašto nije praktični dio na Liču?

hrga je napisao/la:
Sutra do 9 ujutro.

Zašto nije praktični dio na Liču?

možda zato šta je to tri puta dalje od Zagreba nego Japetič, a 600kn po prijavljenom kandidatu nije dovoljno da pokrije troškove prevoza komisije do tih nekih vukojebina tipa Lič....

Reply
Copyright 2008 - Powered By phpbb
Broadcasting World Wap