Board Index » Letenje » PG škola i obuka
Korisničko ime:
Zaporka:
Register

Danas je Ivan Odžak inače moj najstariji sin napravio prvi samostalni let,ja sam iskreno ostao iznenađen,ne zato što mi je sin nego radi njegovog osjećaja,igra se s krilom,prsno,leđno,kako hoćeš,start bez ponavljanja bez obzira na polubočni vjetar.Imati ću ubuduće i mislim vrlo skoro partnera a i konkurenciju za letenje na familijarnim tekmama,hahahahaha, :beer:

Poslušaj savjet što če ti čiča dati
Kad imaš mladog pjetla nedaj mu da se pati
pusti ga neka leti,nek ga koke vide
poslje če biti kasno i pjetlu vrjeme ide!

Čestitke Ivanu i ponosnom čači :yup:

goli je napisao/la:
Poslušaj savjet što če ti čiča dati
Kad imaš mladog pjetla nedaj mu da se pati
pusti ga neka leti,nek ga koke vide
poslje če biti kasno i pjetlu vrjeme ide!

Čestitke Ivanu i ponosnom čači :yup:

hvala prijatelju

Mali je nevjerovatan,dugo je čekao da napuni 16 god da može početi,njegov prvi intervju u vezi paraglidinga bila je snimka HTV-a za dobro jutro Hrvatska,bilo mu je tri godine i reka im je da ide samnom i leti na termici,imam osjećaj da je od tad do danas upio sve letove,svih i novi tečajci su ostali paf kad su vidili koja kontrola krila i polijetanje,hahaha,barem znam da će biti siguran letač,kad budeš idući put ovde zajedno će te jedrit,

pozdravi sve tamo. l.p jere

JERKO je napisao/la:
Danas je Ivan Odžak inače moj najstariji sin napravio prvi samostalni let,ja sam iskreno ostao iznenađen,ne zato što mi je sin nego radi njegovog osjećaja,igra se s krilom,prsno,leđno,kako hoćeš,start bez ponavljanja bez obzira na polubočni vjetar.Imati ću ubuduće i mislim vrlo skoro partnera a i konkurenciju za letenje na familijarnim tekmama,hahahahaha, :beer:

Jebo ćaću kojeg sin ne preraste!
Čestitam!

Citat:
Mali je nevjerovatan,dugo je čekao da napuni 16 god da može početi,

PS: zeznuo si vlastitog sina za godinu dana. Početi se može sa 15 godina uz dozvolju roditelja. Piše ti instruktore u Pravilniku o načinu i uporabi ovjesne jedrilice i parajedrilice.

Reply
Copyright 2008 - Powered By phpbb
Broadcasting World Wap