Kako je Ivica spominjao APPI na prezentaciji ja bih otisao korak dalje i predlozio mini radionicu za solo letace ili mozda i za tandemase ako ima interesa, a sve kako bi se povecala sigurnost u letenju, dobilo novo znanje i takoder APPI dozvole tko je zainteresiran.
Ono sto mene interesira jest dali ima dovoljno kandidata da se organizira radionica zato i ova anketa.
Datum: Vikend u 8.mjesecu recimo oko velike Gospe...??
Opcija 1. 3 dana od 8:00 do 20:00 - Lokacija kod Ivice ( cijena 100 eur ) min 15 osoba
Opcija 2. 2 dana sazeto 8:00 do 20:00 - Lokacija kod Ivice ( cijena 70 eur ) necemo ici u detalje kao u opciji 1.
Svi koji imaju nasu dozvolu Pilota parajedrilice bi po zavrsetku mogli dobiti APPI Pilot, a za neke druge stupnjeve dogovorimo neki drugi termin.
Opcija 3. 3 dana + 2 dana za tandem dozvole ( na Triblju tandem dio - 5 dana 200 eur min 5 osoba).
Ako ima interesa mogli bi se i dogovoriti za neku fiksnu cijenu za klubove pa dodje tko hoce. Mozda ima klubova koji bi htjeli to platiti svojim clanovima pa postoji i ta opcija. Ako ima neka mi se jave direktno na
info@markohrgetic.com Mozda se skupi dva tri kluba pa clanovima bude besplatno i svi zadovoljni.
Na kraju se Ivica ponudio da u sklopu toga se prepakiraju rezerve i ce vam dati dobar popust.
Radionica za solo letace:Dan 1. Oprema, certifikacija, odrzavanje
Dan 2. Mehanika letenja
Dan 3. Meteo, performance i stres
Tandem:
Dan 4. Procedura, tehnika letenja, oprema
Dan 5. Ispit