»

PG linkovi

Vrijeme/prognoze (forum)

Vrijeme/prognoze

Logo
Sada je: ned 19 tra, 2026 19:37.

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 1 post ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Sretno u novoj 2014 god
PostPostano: čet 02 sij, 2014 20:06 
Offline     DHV 1

Član od: čet 02 sij, 2014 18:47
Dao Palac gore: : 23 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 11 / Palac dolje: : 0
:bye: Pozdrav svim letačima dobre volje u Hrvatskoj a i šire

Ja sam članica kluba Pegaz iz Hrvaca i na klubskoj skupštini mi je dodijeljeno mjesto tajnice kluba,znači tu sam radi unapredjenja PG u Hrvatskoj a naročito u mojoj regiji odnosno Dalmaciji gdje imamo odlične terene za ovaj sport.Moj početak je uslijedio nakon tandem letenja s tamošnjim instruktorem Jerom te sam doživjela što nisam očekivala i naravno odlučila se na tečaj u školi Pegaz.Upravo sam pri samom kraju osnovnog tečaja i prelazim na napredni.Ekipa koja je samnom na tečaju, a ima ih, su sve krasni ljudi te ih ovim putem naročito pozdravljama a posebno mog Instruktora koji se jako brine o nama kao da smo mu rođena djeca,ulaže svaki slobodan trenutak u naš napredak a mi mu to uzvraćamo pažnjom i ugodnim druženjem.Također bih želila pozdravit gosp. Đanija,osobu koja ulaže veliku žrtvu za slobodno letenje,prvenstveno putovanjem na letenje u Sinj,a o ugođaju koji on zna napraviti triba doživiti,inače na forumu VULKANIZER.Tu su i ostali koji su jako dobri kao ljudi i kao letači,vjerovatno je naš cijenjeni instruktor Jere radio procijenu osobnosti svojih članova.Izabrao je od posebnih muškaraca do lijepih žena,hahahahaha,uglavnom ovim se ukratko predstavljam Hrvatskoj PG javnosti.Svi koji žele letjeti na našim terenima dobro su došli i potrudit će mo se da im boravak Pegazu u gostima ostane u lijepom sjećanju.A sad u Jere na klubsku peku.

lijep pozdrav i ugodno letenje u ovoj godini
Maki

7 Palac gore: : hrvoje.vt, JERKO, josipc, kmikac, Morelli, tomac, Vulkanizer    
Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1 post ] 

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: