»

PG linkovi

Vrijeme/prognoze (forum)

Vrijeme/prognoze

Logo
Sada je: uto 21 tra, 2026 18:01.

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 32 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: online XC liga 2010
PostPostano: uto 08 pro, 2009 23:50 
Offline     DHV 2

Član od: uto 25 kol, 2009 9:41
Dao Palac gore: : 262 / Palac dolje: : 4
Dobio Palac gore: : 845 / Palac dolje: : 3
@Marko - cijena, nesto smo razgovarali o nekom broju izmedju 5 i 10e za sezonu (meni se nekako 50kn cini OK). Uglavnom bit ce neka relativno sitna brojka za pokrit troskove pehara i druge neke sitnarije.

@Toni - glede manipulacija i "placenika" ako ces moc izdrzat svaki put u birtiji da ti spomenem kako Feniks nema dovoljno svojih ljudi pa mora dovodit Slovence... :mocking: Sad ozbiljno, ne vjerujem da je ikojem klubu to toliko u interesu, a pogotovo Slovencima. Naime, morali bi cetiri-pet puta dolazit u HR i to odletit jebeno da bi se njihov angazman "isplatio", nekako ne vidim A-listu Slovenaca kako "trose vrijeme" na svoje juzne susjede, a domaci decki su ipak bolji od B-tima Dezele tako da ni to nema smisla.

U ostalom se slazem sa Zacom pa necu sad ponavljat

p,
D.

P.S. Dobro vam je krenulo...keep them coming!

occasio praeceps,
experimentum periculosum,
iudicium difficile.

Hipokrat, Aforizmi

Vrh

PostPostano: sri 09 pro, 2009 8:04 
Offline     DHV 2

Član od: pet 04 ruj, 2009 8:23
Dao Palac gore: : 57 / Palac dolje: : 5
Dobio Palac gore: : 43 / Palac dolje: : 2
CloudWalker je napisao/la:

Meni to opet potpada pod 'ligu džentlmena' i sramotu za dotični klub koji bi si tako nešto 'organizirao'. Čak i da ima takvih klubova, sramota im se jednostavno ne isplati radi jednog pehara kojeg će primiti uz zviždanje pogrde (s lovom je drugačije - pojedinci za lovu svašta otrpe).

Ajmo bar prvu godinu biti optimisti i pretpostaviti da smo svi džentlmeni. Ak' se dokaže suprotno, sljedeće godine ćemo rigoroznije.

Ova situacija se zbila prije par godina. Tada je bilo lakše jer su se brojili i vanjski letovi.

Pozdrav
Petar

Basic flying rule:
Try to stay in the middle of the air. Do not go near the edges of it. The edges can be recognised by the appearance of ground, buildings, sea, trees and interstellar space. It is much more difficult to fly there.

slika

Vrh

PostPostano: sri 09 pro, 2009 12:42 
Offline     DHV 3

Član od: uto 25 kol, 2009 8:35
Dao Palac gore: : 1499 / Palac dolje: : 13
Dobio Palac gore: : 5271 / Palac dolje: : 21
Damjancic je napisao/la:
@Toni - glede manipulacija i "placenika" ako ces moc izdrzat svaki put u birtiji da ti spomenem kako Feniks nema dovoljno svojih ljudi pa mora dovodit Slovence... :mocking: Sad ozbiljno, ne vjerujem da je ikojem klubu to toliko u interesu, a pogotovo Slovencima. Naime, morali bi cetiri-pet puta dolazit u HR i to odletit jebeno da bi se njihov angazman "isplatio", nekako ne vidim A-listu Slovenaca kako "trose vrijeme" na svoje juzne susjede, a domaci decki su ipak bolji od B-tima Dezele tako da ni to nema smisla.

Ajmo vidjeti ligu džentlmena, ali sumnjam. Kao što rekoh bilo je toga. I ne bih se složio da slovenska A-lista ne dolazi kod nas. Nemojmo gledati ovdje rezultate tekmi, jer Valiči, Prevc, Podobnik, Vidic i ini neće se tekmati na Cro XC, ali zato će doći Erzo, Ščuka, Miha Mlakar, Čretnik i njegova ekipa itd. Sjeti se prošle godine Ivančice jednog proljetnog dana. Zakaj ti letovi Slovenaca ne bi završili u Cro XC kod prijateljskih im klubova. Čretnik i ekipa su prošle godine dolazili na Bjelopolje. Istru neću niti spominjati. Jednostavno sam uvjeren da će nekome pasti ideja na pamet da fino upiše nekog jakog "stranca" u svoj klub. Nisam niti najmanje mislio na "plaćenike" ili plaćenike. To je produkt tvog stanja uma.

PS: Mogu prihvatiti zeku u birtiji, pogotovo od tebe koji si rekorder po broju promjene klubova u jedinici vremena.

Vrh

PostPostano: sri 09 pro, 2009 13:50 
Offline     DHV 2

Moj prijedlog bi bio da se uvede Hrvatski državljani.
Ili još bolje vlasnici dozvole izdate od Hrvatskog Ministarstva.

Pozdrav
Petar

Basic flying rule:
Try to stay in the middle of the air. Do not go near the edges of it. The edges can be recognised by the appearance of ground, buildings, sea, trees and interstellar space. It is much more difficult to fly there.

slika

Vrh

PostPostano: sri 09 pro, 2009 14:00 
Offline     DHV 2

Član od: uto 25 kol, 2009 9:41
Dao Palac gore: : 262 / Palac dolje: : 4
Dobio Palac gore: : 845 / Palac dolje: : 3
toni je napisao/la:
PS: Mogu prihvatiti zeku u birtiji, pogotovo od tebe koji si rekorder po broju promjene klubova u jedinici vremena.

Heh, barem su sve bili hrvatski klubovi ;) BTW, sta mislis u kojem cu klubu bit 2010 :scratch: vec mi ide na zivce svake godine nova sportska...

kameni je napisao/la:
Moj prijedlog bi bio da se uvede Hrvatski državljani.
Ili još bolje vlasnici dozvole izdate od Hrvatskog Ministarstva.

To i je bilo u prvoj verziji ali smo od tog odustali, malo nam se to cinilo ksenofobno. Nek se dodje tekmat ko oce, zamisli recimo stranac, XC bozanstvo, ne hoda nego s balkona prelijece i do kioska po pljuge, doso zivjet ovdje dvije godine i sad se nemre tekmat...
A glede te dozvole, kolko kosta nostrifikacija to je najsigurniji nacin da izbacimo strance ;)

p,
D.

occasio praeceps,
experimentum periculosum,
iudicium difficile.

Hipokrat, Aforizmi

Vrh

PostPostano: sri 09 pro, 2009 15:28 
Offline     DHV 2

Ustvari, ja sam za to da se se tekma u pojedinačnoj konkurenciji tko god plati. Meni Pivu :beer: ?
Ne nego kotizaciju.
Ako će se tekmat Crigel Mauer, super, bar ćemo vidjet kako se radi 250 u HR, a i od ostalih ćemo nešto naučiti.
Klubski plasman bi trebao pokazivati snagu Hrvatskih klubova na Hrvatskom teranu tako da tu ubačenim elementima nema mjesta.

Pozdrav

Petar

Basic flying rule:

slika

Vrh

PostPostano: sri 09 pro, 2009 15:43 
Offline     DHV 2

Član od: sri 26 kol, 2009 12:55
Dao Palac gore: : 108 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 18 / Palac dolje: : 0
Citat:
@Marko - cijena, nesto smo razgovarali o nekom broju izmedju 5 i 10e za sezonu (meni se nekako 50kn cini OK). Uglavnom bit ce neka relativno sitna brojka za pokrit troskove pehara i druge neke sitnarije.

:good: ludilo

Vrh

PostPostano: sri 09 pro, 2009 19:10 
Offline     DHV 2

Član od: uto 25 kol, 2009 22:42
Dao Palac gore: : 247 / Palac dolje: : 4
Dobio Palac gore: : 211 / Palac dolje: : 0
Nešto o strancima:

Pošto smo Kolibri samo kilometar od SLO granice najnormalnije je da imamo članove i preko "meje". To smo im u Statutu i omogučili. Zato nemojte komplicirati jer Stanko Kelc i Davorin Voglar su naši članovi i natjeću se za Kolibre. A ak dojdu k nama još Čretnik i Mojca (kojima je RG najbliži start) zakaj ne? Nek nas malo nauče i promoviraju.

Eduardo dok je igral za Dinamo nije slavu donosil Brazilu...

LP

1 Palac gore: : Ziga    
Vrh

PostPostano: sri 09 pro, 2009 23:17 
Offline     DHV 2

Član od: sri 26 kol, 2009 12:55
Dao Palac gore: : 108 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 18 / Palac dolje: : 0
Zašli smo u mutne vode ;) -nhf

Kako to u sloveniji funkcionira, vidim na olc-u da imaju desetak različitih liga i kupova ali nemam vremena istraživati koja su im pravila?
Da li netko zna kako to kod njih funkcionira?
Ako mi možemo k njima na tekme, zašto oni ne bi mogli k nama?
Ako mi ne možemo k njima, morat će oni(ne samo slovenci, nego i bugari, rusi, brazilci......) lijepo nabavit domovnicu i pokazati istu kad se budu prijavljivali na ovo natjecanje(moj prijedlog u slučaju da su "njihova" natjecanja uređena samo za državljane dotične države)?

Samo je pitanje da li organizator natjecanja želi natjecanje za Hrvatine ili želi internacionalno natjecanje?

Na kraju, mislim da prvu godinu treba pustiti tako kako je(možda sa malim preinakama), a kad za koju godinu u ovo ulete sponzori željni reklamiranja :lol: , lako se promijeni pravilnik natjecanja(kad bude krupna lova u pitanju možete postaviti pravila kakva god jer će uvijek biti budala koje će se natjecati za te velike pare).

Pozdrav

Vrh

PostPostano: čet 10 pro, 2009 9:57 
Offline     DHV 2

Član od: sri 09 ruj, 2009 19:59
Dao Palac gore: : 154 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 70 / Palac dolje: : 1
Uz toloko postova nekako mi ta xc liga postaje sve mrskija. :evil: Nismo ni počeli, a problema ko u priči. Zašto ovo, pa zakaj nebi ono. Pa neko varanje u trakovima. A sve to za neku kanticu koja če ionako skupljat prašinu nekome na polici. A da ne govorim o sramoti kad bi se nekog uhvatilo u laganju i namještavanju traka. :fool:
Sad ko da smo se svi uplašili slovenaca. Pa zašto nebi i oni učestvovali ako su regularni članovi hr kluba???? Ako su bolji ljepo čemo im čestitat na kraju godine i potrudit druge godine da ih zgazimo. Nekako mi je draže izgubit od jakog protivnik, jer što mi je protivnik jači to ču ja biti bolji.
Pravilnik koji je napisan mi odgovara, i onih 50 kn je ok. :good: , a letit ču kao i do sada. Ne za kanticu nego za zajebanciju uz pivu poslije letenja. :-D

2 Palac gore: : Damjancic, jrabic    
Vrh

PostPostano: čet 10 pro, 2009 14:40 
Offline     DHV 3

Član od: uto 25 kol, 2009 8:35
Dao Palac gore: : 1499 / Palac dolje: : 13
Dobio Palac gore: : 5271 / Palac dolje: : 21
Robert je napisao/la:
Sad ko da smo se svi uplašili slovenaca. Pa zašto nebi i oni učestvovali ako su regularni članovi hr kluba???? Ako su bolji ljepo čemo im čestitat na kraju godine i potrudit druge godine da ih zgazimo. Nekako mi je draže izgubit od jakog protivnik, jer što mi je protivnik jači to ču ja biti bolji.

Bravo, to je pravi sportski duh. Jedino vidim da nisam bio dovoljno jasan. Nisam protiv Slovenaca, Madžara i inih drugih da se tekmaju, pogotovo u pojedinačnoj konkurenciji, ali kod klupske konkurencije bilo bi poželjno da je pilot kojem je let uvršten u klupski poredak i član tog kluba. A još bi poželjnije bilo da se taj isti strani pilot (isto bi trebalo vrijediti i za domaće, mada je tu manje "mutnih" radnji) i više od jedne sezone član istog tog kluba, ali i da sudjeluje u radu kluba, pa da leti na nekom "klupskom" terenu itd. Ako je doveden, da ne upotrijebim Damjanov termin "plaćenik", samo za bildanje rezultata, onda cijela priča pada u vodu, jer to nije stvarno stanje hrvatskih klubova već nekaj drugo.

Vrh

PostPostano: čet 10 pro, 2009 21:46 
Offline     DHV 2

Član od: sri 26 kol, 2009 11:26
Dao Palac gore: : 499 / Palac dolje: : 15
Dobio Palac gore: : 189 / Palac dolje: : 1
Unaprijed najavljujem naše članove kluba koji su Slovenci pa ako budu htjeli se takmičit da nebi rekli Janičar. To su: Ivo Žigo,Branko čehovin,Ščuka Peter,Marko Valenčič,Puh. Ako još tko pristupi klubu u terminu preslagivanja rezervi u Siječnju ču Vas obavijestit. Lp Jožef

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 32 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: