Ispravci netočnih navoda te dopuna postojećih: (ok Morelli - godine čine svoje ali mladac ko Župsi)
Citat:
Negdje na pola puta mi se pridružila jedrilica pa smo vrtjeli neko vrijeme zajedno (činilo mi se da se ja mučim puno više nego on). Znam da je taj dan Pintar odletio do Vukovara a ja sam moral PODHITNO na zemlju jer je u dolasku bio Germanwings

Izlaskom iz baze ugledao sam tu jedrilicu 200m ispod sebe pa smo si mahali. Odletio sam Vinkovci - Vukovar a Germanwingsa sam vidio ispod sebe pošto sam samo ja imao pravu frekvenciju na stanici.
Citat:
A, Pintaru je pukla špaga pa ju je odbacio i natjerao sam ga preko veze da sleti gdje je pala a već se nakikao na 800m i gonjao !!! I iz drugog puta je poletio i isto otišao...uf uf uf !!!
U svakom slučaju, lijepi momenti za vječnost uzeti... !!!
Kad si me prizemljio (uffff kak mi je žao još dan danas) je bio jedan let a ovo sa Vinkovcima i Vukovarom je bilo par mjeseci ranije

Ali imaš pravo, tih dana se rado sjetim, ali ima i ta angedota sa jednim našim renomiranim letačem.
Poleti Župsi, iscuri, poletim ja iscurim, poleti Dustin iscuri, poleti Župsi iscuri, ja iscurim, Dustin iscuri, poleti Župsi
nabere, poletim ja
naberem, spremi se Dustin,
nestane benzina 
ali ok netko mora biti i logistika