Board Index » Letenje » Letovi, XC, putovanja
Korisničko ime:
Zaporka:
Register

Stranica 1, 2  Sljedeća

Uf sunjara prži a leti se pun gas iako još nema toliko pilota koliko će ih biti od nove godine pa dalje.
Prognoza kaže svaki dan letenje http://www.windguru.cz/int/index.php?sc=85661
Jučer sam bacio jedan standard let koji daju uvijek na trci malo za vježbu. Dosta stabilno, ali crazy thermal me bacio preko 3300 pa sam vidio da se da sve to fino odraditi preko gornjeg platoa. Na kraju je probilo inverziju na par mjesta pa je išlo preko 3600 dok su baze bile na 3800. Dizanja raznolika ali naleti tu i tamo balon +6.

Snimio sam dobar dio leta u HDu pa kad mi to komp prožvače i dignem na Vimeo cu postat link.

Budem na sletištu popio jednu pivicu pod suncobranom za vas pingvine ;-)

Uživaj majstore!! :dash:

hrga je napisao/la:
Uf sunjara prži a leti se pun gas iako još nema toliko pilota koliko će ih biti od nove godine pa dalje.

Budem na sletištu popio jednu pivicu pod suncobranom za vas pingvine ;-)

Hrga, mrrrrzzzimo te!!!!!!!!!!!!!!!! :dash:

uživajte

Je, "uŽivaj"! Figu. To ti izgleda kao da imaš ljepu curu samo za sebe, a mi jadnici samo slinimo.Uživaj i za nas!!!!

Jaoee pizda jena.. sad buš me opet narajcal, a taman sam zaboravil na letenje..
Kaj da velim.. skroz neloše ;) Pozdravi curicu !

hudo!

uživaaaaaaaj

p.s.

tribalj je poslan na razmatranje u hkzp

Stvarno nemaš kaj reči čovjek uživa,nego pitanje odmah,
čemu služe ove crvene plastike na zadnjim gurtnama prije karabinera na koji se
spajaju špage??? : unknown: ,
Može netko pojasniti?? :oops:

bmutak je napisao/la:
Stvarno nemaš kaj reči čovjek uživa,nego pitanje odmah,
čemu služe ove crvene plastike na zadnjim gurtnama prije karabinera na koji se
spajaju špage??? : unknown: ,
Može netko pojasniti?? :oops:

Upravlja gliderom kad je na speedu sa tim crvenim hepecima :)

E jeste škrti na odgovorima!Dajte malo podjelite sa nama malim ljudima koji volimo zečetinu
takve stvari,ajde da olakšam...
Upravlja gliderom dok je na spidu JER........... :Bravo:

bmutak je napisao/la:
Upravlja gliderom dok je na spidu JER........... :Bravo:

mu je to jedina prilika da se igra da tom plastikom dok leti.

Gizmo očeš da ti ja objasnim čemu služi ta plastrika :music: , služi mu da povuče vodu nakon nužde :O: , lijeva plastika je za malu nuždu :-D , a desna plastika je za veliku nuždu :ROFL: ....
Eto sad valjda znaš, ak treba objasnim ti jedan dan i slikovito :dash:

PS: ne pitaj više takve stvari, jer to su tajne :crazy:

Nema tajne. Ozone Mantra R10.2 koju leti Hrga je dvolinijsko krilo, dakle ima A i B gurtne. Kad nagaziš speed, a to na tom krilu je praktično "obaveza" jer tad leti najbolje :-D, ne možeš upravljati komandama. Doduše to i nije upravljanje već održavanje smjera, jer se pod speedom leti u tranziciji i uglavnom pravocrtno. Tad fino uzmeš B linije u rukice i održavaš smjer. Uostalom tako možeš letiti bilo koje drugo krilo bez obzira na kategoriju. Uči se u školi upravljanje zadnjim linijama. Kod R10.2 i drugih comp krila povlačenje komandi pri speedu jako deformira aerodinamični profil krila i nije poželjno, a iz osobnog iskustva mogu reći i da je neugodno. Znatno jednostavnije je upravljanje zadnjim (u ovom slučaju B linijama), a crvene plastike služe tome da lakše držiš ruke na gurtnama te da ti se gurtna ne kliže.

Nakon što sam se naviknuo na takvo upravljanje sa zadnjim linijama na R10.2 počeo sam to primjenjivati na drugim krilima (Gradient SR10, Axis Mercury 09, Gin Boom 4) i zbilja se čudim kako to prije nisam radio.

Bravo Tonyino :good:, odlično objašnjenje za našega Gizmu :( , a nadasve i one koji to nisu znali :shock: i siguran sam da je sve shvatio sem jedne rečenice - "Uči se u školi upravljanje zadnjim linijama." :gathering:
Eeee, taj da ima škole ne bi pital :Yahoo!:

Špeho je napisao/la:
Bravo Tonyino :good:, odlično objašnjenje za našega Gizmu :( , a nadasve i one koji to nisu znali :shock: i siguran sam da je sve shvatio sem jedne rečenice - "Uči se u školi upravljanje zadnjim linijama." :gathering:
Eeee, taj da ima škole ne bi pital :Yahoo!:

Hvala Toni na objašnjenju :hi: ,a ti Špeho....ma idi......potegni vodu :-P

Tapalpa - pobijedih u XCu

Novi video za ugodnu masturbaciju. Dan je bio kao iz bajke.

e, pa čestitam! :yup:

Mrzim te. Odoh danas na Tribalj smrznuti se i to akobogda.

pa sad se stvarno osjećam na samom dnu hranidbenog lanca :shock:

Stranica 1, 2  Sljedeća

Reply
Copyright 2008 - Powered By phpbb
Broadcasting World Wap