Board Index » Letenje » Letovi, XC, putovanja
Korisničko ime:
Zaporka:
Register

Događa se. Prognoza je pokazivala JZ u jačanju, temp. 4-6C, vedrinu do navečer ... ali ništa od toga - full naoblaka, hladno do bola, bez vjetra. Nekoliko Austrijanaca zmajara, te nas 12-13 ispušili dan i smrznuli se. Tako, svi vi koji ste požalili za letenjem danas, odahnite. Ništa niste propustili.

Izlet uvijek dobro dođe u dobrom društvu :) ali pak neznam koju vi to prognozu gletate;moja mene nije iznevjerila a baš sam bio na vagi iti ili ne i iti ili se doma pšteno napiti!!; :beer: Prevagnulo je ono treče Kupanje ,sauna .sl martin na muri .Ponekad i žene pametno zbore mora se priznat :mocking:

sale je napisao/la:
Izlet uvijek dobro dođe u dobrom društvu :) ali pak neznam koju vi to prognozu gletate;moja mene nije iznevjerila a baš sam bio na vagi iti ili ne i iti ili se doma pšteno napiti!!; :beer: Prevagnulo je ono treče Kupanje ,sauna .sl martin na muri .Ponekad i žene pametno zbore mora se priznat :mocking:

Hm, još sam na Lijaku rekao što li će komentirati oni koji su "znali" prognozu. Daj Sale, legendo, sve ti se pogodilo : i obradovao si ženu, i nisi potrošio lovu na put, i ispao si pravi muž, kud ćeš bolje ... Kako je na ovom forumu zadnjih dana bilo riječ o statistici, recimo da je zanemariva pogreška od 1-2 letenja godišnje. Događa se. Da je drugačije, igrali bismo šah - tu se prognoza gleda kroz prozor.

Ipak, drugi put ćemo konzultirati tebe i tvoju ženu. Za svaki slučaj.

sale je napisao/la:
ali pak neznam koju vi to prognozu gletate;moja mene nije iznevjerila

Znači na teletextu je bila točna prognoza :dash:

Reply
Copyright 2008 - Powered By phpbb
Broadcasting World Wap