Board Index » Letenje » Letovi, XC, putovanja
Korisničko ime:
Zaporka:
Register

Mjesto radnje svima poznati Cepinski aerodrom (Osijek)....
Najavljeni dolazak Mostaraca u ranim jutarnjim satima, malo sam sumljicav ( jedan neradnik i 3studenta moraju zapeti u Sarajevu pa da ga jedes) ;)
Kad gle cuda ETO ih u 7.00h i pada dogovor da se nademo u 8.00h!!!!
Nalazimo se u birtiji i krecemo put livade.
Moja malenkost preuzima carobni stapic( vitlo) i krecemo s obukom mladih mostarskih jastreba...
Kako se blizi dan tako postaje ocito da ce danas biti r'n'r te mladi jastrebi prepustaju
nebo starim orlovima....
Dolaze tu i madarske sove iskusne u acro letenju i pocinje svirka !
Shelle daje djevojku Lupusu u ruke a ovaj ode s njom u nebesku setnju gradom, slecu a dama ne skida osmjeh s lica. Rade madarib cuda na nasem nebu neke helikoptere, neke lupove.... CUDA!!!
Nas Shelle trudi se i curi ko kap vode u slapu a juniori Cule i Tomo ne zaostaju u napredovNju( samo gas momci)
Mara je ostao na zemlji i prigovara na slavonsku termiku , pljuje, psuje to je shit...
Pravi zadnju slepu oko 15.45, jer su svi polako umorni od letenja, pronalazi neki stupic kojeg ne pusta ni pod razno.
Penje se na nekih 500m i curi na 300, bori se ko lav a mi se smjeskamo i javljamo mu da odustane i vrati se na livadu....
....nije nas slusao i jasi on taj svoj stupic malo po malo...
Eto njega ,tako javlja, kod Ernestinova!!!
Cudimo se ali jos smo skepticni...
Leti on leti i ETO ga ko Silasa, situacija se mjenja svi cekamonjegovo slijedece javljanje, nestrpljenje....
Momak je odletio do Vinkovackog stadiona javlja se i urlice od srece zato sto je zajasio slavonsku termiku!!
Cestitam mu od srca i nadam se da mu se svoda slavonska termika!!!!!
Zivio!!

Hvala Slavonci, :beer: :beer:

HVALA Slavonijo!!!!! :hi:

LP

Reply
Copyright 2008 - Powered By phpbb
Broadcasting World Wap