Board Index » Letenje » Letovi, XC, putovanja
Korisničko ime:
Zaporka:
Register

Neki su čuli, neki ga i znaju, a koji ga dobro poznaju znaju da je slud ko kupus! On je Danijel Lacko, stari avanturist i pustolovac, a danas je sea kayakom krenuo iz Savudrije prema Poreču da ispiše prve točke u GPS tracku slova W. Cilj mu je u slijedećih 65 dana ispisati WELCOME po Hrvatskoj od Savudrije do Dubrovnika. Koristi će sve moguće sportske rekvizite koji zahtjevaju ljudski pogon, kayak, surf, bicikl, alpinističku opremu i, ako bude sreće i dobrog vremena, paraglider. Kako Danijel nije vješt letač, a cilj mu je da sve odradi samostalno, pomoći ću mu letom u tandemu. Vrhova je duž rute puno, a kad se zvijezde poklope idemo dodati i paragliderski track u zapisu dobrodošlice svi drugim pustolovcima.

Više o projektu i praćenje bloga s puta na http://www.welcome.hr/.

toni je napisao/la:
Neki su čuli, neki ga i znaju, a koji ga dobro poznaju znaju da je slud ko kupus! On je Danijel Lacko, stari avanturist i pustolovac, a danas je sea kayakom krenuo iz Savudrije prema Poreču da ispiše prve točke u GPS tracku slova W. Cilj mu je u slijedećih 65 dana ispisati WELCOME po Hrvatskoj od Savudrije do Dubrovnika. Koristi će sve moguće sportske rekvizite koji zahtjevaju ljudski pogon, kayak, surf, bicikl, alpinističku opremu i, ako bude sreće i dobrog vremena, paraglider. Kako Danijel nije vješt letač, a cilj mu je da sve odradi samostalno, pomoći ću mu letom u tandemu. Vrhova je duž rute puno, a kad se zvijezde poklope idemo dodati i paragliderski track u zapisu dobrodošlice svi drugim pustolovcima.

Više o projektu i praćenje bloga s puta na http://www.welcome.hr/.

Gledao sam sve rute po slovima pa vidim da pg uopće nije spomenut. Ok, kužim da je to 'bonus' opcija - ako se poklope uvjeti u datom trenutku. Ipak, zanima me koja ste mjesta imali u vidu kao potencijalne PG dionice?
Na stranici je ruta već detaljno ucrtana no pretpostavljam da nije baš toliko fiksna - pogotovo ako se upotrijebi PG - valjda je bitno jedino da slovo bude prepoznatljivo ispisano, a ovo što je već unaprijed zadano tek je default plan.

Bilo bi zbilja super kad bi se koja dionica odradila PG-om..

CloudWalker je napisao/la:
Gledao sam sve rute po slovima pa vidim da pg uopće nije spomenut. Ok, kužim da je to 'bonus' opcija - ako se poklope uvjeti u datom trenutku. Ipak, zanima me koja ste mjesta imali u vidu kao potencijalne PG dionice?
Na stranici je ruta već detaljno ucrtana no pretpostavljam da nije baš toliko fiksna - pogotovo ako se upotrijebi PG - valjda je bitno jedino da slovo bude prepoznatljivo ispisano, a ovo što je već unaprijed zadano tek je default plan.

Bilo bi zbilja super kad bi se koja dionica odradila PG-om..

Ima najava u traileru gdje se spominje i PG.

Znamo da je PG let teško planirati po određenoj ruti, a dodatni problem je u tome što on ima logistički i organizacijski sve tempirano unutar 65 dana. Imamo 10-ak potencijalnih terena u vidu. Neko spuštanje ćemo valjda odraditi, a ako bi se poklopilo da i odletimo nešto ozbiljnije onda tim sreća veće. Ma ima još jedan problem. On se do tih vrhova mora popeti pješice ili biciklom, tak da i to komplicira stvar. Meni je dozvolio da sebe i opremu dovezem vozilom.

evo mali info o dečkima...jučer krenuli iz savudrije i stigli do poreča...međutim, netko im je iz auta popalio lap topove i foto opremu, vjerovali ili ne : unknown: ...no, kako mi je lacko jutros rekao: putovanje koje krene loše, završi izvrsno :Yahoo!: . kad smo se čuli oko 10h jutros veslao je prema vrsaru, a s njim veslaju i mladen nikšić i saša kostić iz pulskog gss-a :Bravo: . po ostatku istre pridružit će im se i pazinski trickeri, speleolozi, bk klubovi, te neki od članova ad nature :ave: na prelasku preko učke u pg županiju gdje i završava prvo slovo riječi welcome. nakon istre do ponedjeljka su na putu preko opatije, podkilavca, crnog luga do delnica... :good:

Reply
Copyright 2008 - Powered By phpbb
Broadcasting World Wap