Board Index » Letenje » Letovi, XC, putovanja
Korisničko ime:
Zaporka:
Register

Sve što je lijepo kratko traje pa tako i ovo naše 10-dnevno putovanje.
Stigli smo danas doma u ranim jutarnjim satima.
Vrijeme nas je maksimalno poslužilo jer smo otišli taman kad je počela kiša, a vratili se baš kad je prestala.

slika

Jedina nezgoda je što je Niku krilo s kompletnom opremom ostalo na aerodromu u Madridu, pa sad imamo zezancije da ga se dočepamo, utoliko više što u srijedu trebamo ići na godišnji u Makarsku, a gdje smo naravno mislili letjeti s Biokova. :evil:

A sada da napravim mali rezime ovog puta.

Bilo nam je jbn. vruće, jbn. zima, jbn. nas je tambalo od leta u avionu do svakodnevnog letenja na krilu, ali uzevši sve u obzir bilo nam je i jbn. dobro, ili ti ga kako bih ja rekao:
"Kada sve to isprobaš barem znaš da si živ!"
Od ekscesnih situacija osim niza sasvim pristojnih zatvaranja imali smo i jedan teži pad pri slijetanju, ali nakon što smo inaće izuzetno iskusnog pilota prebacili na hitnu u Avilu, ustanovilo se da osim što se propisno natukao, ništa nije slomio.
Nakon što je dobrano tresnuo o zemlju nakon totalnog kolapsa krila (jaki frontalac), pilot je osim sreće što nije ništa polomio imao i sreću da je pao u zoni gdje je bilo signala ( signal tamo nije baš česta pojava), jer inaće bi ga mogli naći samo po kruženju lešinara, a kojih ima poprilićno( u stvari radi se o vrsti velike vrane Corneja Negra), a ovo su im gnijezda.

slika

Letjeli smo dosta, a mogli smo i bolje, ali letenje u Piedrahiti je dosta zahtjevno i s tim se nije za šaliti.
Naravno da smo imali prilike ostati duže rezultati bi bili puno bolji jer smo se taman počeli navikavati.

slika

Možda smo trebali doći u nekom drugom manje burnom terminu, jer baš kao što nam je rekao najpoznatiji lik Piedrahite, Englez „Štef Šunka“ (Steve Ham), najbolji su mjeseci 4-6, a 7 i 8 su također dobri, ali jako turbulentni što je logično s obzirom na jačinu vjetra i temperature na kojima se doslovce topi asfalt.

slika

Letenje u Piedrahiti bi trebao u svojoj karijeri probati svaki pilot, jer bi mu to iz temelja promijenilo
neke predodžbe koje je do sada stekao, stoga, topla preporuka.
I na kraju zahvaljujemo Hrgi koji nam je skrenuo pažnju na par stvari i time pripomogao da ova misija prođe bez većih posljedica.

Evo još par nasumičnih slika iz Madrida.

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

Faca mu sve govori,odlićno se smjestio :-D
slika

Plaza de Toros, najveća mesnica u gradu :(
slika

slika

Na aerodromu je ponovo bilo problema s prekoračenjem dozvoljene težine od 23 kg., pa je u jednom trenu izgledalo kao na mjestu pada aviona. :-D
slika

Inaće red i zakon je održavao Danek, mrga, koji je bez problema podigao i razbacao najkrupniju trojicu kad smo navalili na njega na startu.
slika

Kad se izborio za status najjačega, čim mu se nešto ne bi dopalo ispružio bi šaku prema tebi i samo rekao:
"Na, vudri se sam!" :wacko3:

slika

slika

Srdačan pozdrav od Piedrahita teama :hi:

slika

Stvarno ste se zguštal ko prasci :) Jedva čekam lovačke, negde ispod tende 8)

U međuvremenu pojavilo se i krilo.Trenutno je na Zgb. aerodromu, ali to je kao da je već doma. :Yahoo!:
Nadodao bih samo na svoje izvješće da sam bio iznenađen urednošću kuće u kojoj je boravilo 12 muškaraca.
Ja sam mislio da će to nakon par dana biti svinjac od svinjca, ali nije bilo tako i naše žene bi se ugodno iznenadile.
Doduše Španjolci imaju neke čudne sudopere u koje kad metneš zamazano suđe, ono nekim čudom ne nestane i pojavi se idući dan čisto pred tobom. :-D
U njihovim sudoperima idući dan nikne trava, a i kava se ne kuha automatski.
Kod mene doma ja ju nađem svako jutro na stolu, a tamo ništa, moraš si ju sam skuhati, a i šalica se neće sama oprati kao kod nas :-D
Ne znam o ćemu se točno radi, ali valjda još nisu na takvom stupnju razvoja kao mi :-D
:hi:

Franco je napisao/la:
Jedina nezgoda je što je Niku krilo s kompletnom opremom ostalo na aerodromu u Madridu, pa sad imamo zezancije da ga se dočepamo, utoliko više što u srijedu trebamo ići na godišnji u Makarsku, a gdje smo naravno mislili letjeti s Biokova. :evil:

A gdje ste sad bili ako ne na GO? :( Uh, jednog dana kad porastem bacam se u privatnike :blum2:
Inače svaka čast na svakodnevnim izvještajima i slikama, od tebe ništa manje nisam ni očekivao!

Franco je napisao/la:
...Doduše Španjolci imaju neke čudne sudopere u koje kad metneš zamazano suđe, ono nekim čudom ne nestane i pojavi se idući dan čisto pred tobom. :-D
U njihovim sudoperima idući dan nikne trava, a i kava se ne kuha automatski.
Kod mene doma ja ju nađem svako jutro na stolu, a tamo ništa, moraš si ju sam skuhati, a i šalica se neće sama oprati kao kod nas :-D
Ne znam o ćemu se točno radi, ali valjda još nisu na takvom stupnju razvoja kao mi :-D ...
:hi:

Je, to ti je zato, moj Franco, kaj se kod nas zna tko u kući "nosi hlače". Vidim da je to kod tebe doma jaaako dobro definirano. Zayeb je kaj to tamo u Piedrahiti niste dobro definirali :lol: :lol:

jebeno :) :respekt:

Reply
Copyright 2008 - Powered By phpbb
Broadcasting World Wap