Sinisa je napisao/la:
https://picasaweb.google.com/110752162027985052504/Tribalj01122011#Neobično dobar dan, predivni kumulusi, jes da su bili nisko ali miris vlažnog kumulusa i izlazak iz baze, uf, neprocjenjivo.
eh, kad me već izaziva, evo potvrde :

Uploaded with
ImageShack.usBijah i ja danas tamo. Spremim se brzo, probam startat, kad sve vuče u stranu, pa nešto zapuhalo, pa se zakotrljam po onom kamenju desno od starta. Viče Pintar "je'l sve ok", ma jest, al ponos sjeban. Popi..im, raskopčam se, po takvom danu da mi se to dogodi. U to Pintar starta, i za minutu čujem ga kako vrišti iz baze. Ma mislim se, ipak idem, nisam zadnji papak. Zanemarim dvije crne mačke koje su mi prešle po putu. Startam, i nosi me na dalekovod. Super, mislim se, evo opet sranja. I onda skužim da mi je desna komanda u lijevim špagicama. Opet papak. Kako sam sve odhendlao, ni sam ne znam. Al, ajde, raspetljam sve to, i sjetim se one dvije mačke. Pa lagano Križišće, pa lagano nazad, pa pivica. I ponosno pokazujem lignju, barem se imam čime qrčiti dok ostali pričaju o letenju. Kakvo pušenje dana za 30+, tek tako. Nedozvoljena opuštenost na startu - predvidiv rezultat. Koncentracija, koncentracija ... Bemti, čak me ni žena nije naljutila u odlasku, pa se nemam na što vaditi ...