Board Index » Letenje » Letovi, XC, putovanja
Korisničko ime:
Zaporka:
Register

Kako sam bio jako napaljen na današnji dan, a posao mi nije dao da zbrišem, nadam se da ste svi koji ste startali sa RG iscurili u Meljane te strogo zabranjujem objavljivanje letova na OLCu onima koji su se odlučili preletjeti granicu.
:dash: :mocking: :blum2: :O: :-x :spank: :-o

Box je napisao/la:
Kako sam bio jako napaljen na današnji dan, a posao mi nije dao da zbrišem, nadam se da ste svi koji ste startali sa RG iscurili u Meljane te strogo zabranjujem objavljivanje letova na OLCu onima koji su se odlučili preletjeti granicu.
:dash: :mocking: :blum2: :O: :-x :spank: :-o

Za Europljane neznam ali pouzdano znam da se jednom bijelom Icepeaku3 (pogodi kojemu??) zasigurno jako štucalo dok mi je vadil mast (to je već drugi puta :shock: ) negdi oko 15-este ure iznad mjesta Jalžabet između VŽ i Ludbrega. Jahaču se gubi trag pod bazom iznad istoimenog mjesta u smjeru jugoistoka (moja pretpostavka je da je dobacio minimalno do Pitomače=100 i kusur Km) :O:

Sutra bude tek bomba dan... :Yahoo!: barem se nadam... pošto sam današnji izostao :D

Za evropljanje koji prelaze preko SLO granica CTR i TMA XC globe sprema neke sankcije tj. ukida im bodove za grubo kršenje zračnog prostora http://www.paragliding-slovenia.si/forum/viewtopic.php?f=5&t=6100

Reply
Copyright 2008 - Powered By phpbb
Broadcasting World Wap