Board Index » Letenje » Letovi, XC, putovanja
Korisničko ime:
Zaporka:
Register

Pozdrav ekipa!

Jučer smo letjeli iznad Tinova grada i dobro uveselili mještane koji su nagrnuli da vide sta se to događa u zraku. Ugl. mjesto sa puno potencijala za dobre prelete (ja ne bih preletio ni sam paramotorom jer ne znam) :D

Jurica Žitko je proučavao pogodne lokacije da se napravi više starteva kako za južne tako i za sjeverne smjerove vjetra. Jučer je u 13h bilo 14 celzijevaca :D

Start je na mapi Paragliding Earth:
http://www.paraglidingearth.com/pgearth/?site=18173

E otkad ja planiram poletit s Matokita.... :dash:

Greben prema Kozici izgleda impresivno, ali čini mi se da vitar tu uvik puše s boka, ili je s jugoistoka ili sa sjeverozapada.
Kotlina je preuska a i brdo ispred je previsoko da bi se tu moglo puhat okomito na brdo.

E da je pokojni živ...
odma bi nešto sročil o padalcima :yup:

Čestit Božić i letiva 2014 godina! :beer:

Jedva cekam da pocme sezona pa da pocmemo ispitivati ovaj potencijalni teren koji je u spektru odlicnih terena u Dalmaciji,Greda,Svilaja,Omis,Vrgorac,Biokovo, Vis,i naravno neposredna blizina BiH terena koji su isto tako jako dobri.Imamo terene za turisticko letenje te odlicne xc terene, Dobro dosli u Dalmaciju. :beer:

Hope so!

Evo baš mi prijatelj šalje sliku, Ljubuški today.

slika

Meni najdrazi start za posljepodnevnog letuckanja po padini.Jedan proveden dan u Ljubuškom i najvećem Mrgudu uljepša čitav tjedan.Vodopad Kravice blizu ,puno toga dobrog da se ispati putovat 8)
PS:Možad nekom bitno :ROFL: Zgodni cura,dobra vina,vrhunske rakije i najboljeg duvana ima na pretek :mocking:

slažem se, Hercegovci se trebaju vraćati kući iz Zagreba :)
slika

slapovi Kravice

Reply
Copyright 2008 - Powered By phpbb
Broadcasting World Wap