Board Index » Letenje » Letovi, XC, putovanja
Korisničko ime:
Zaporka:
Register

Jbn. je brrrrrrr...i do -20 u mojim krajevima, ali to, pa čak ni podosta snijega koji je napadao nije nas spriječilo da danas izvršimo proboj na R.G.
Naravno za tako nešto moraš imati adekvatno vozilo, a vožnja po dubokom snijegu i po usponima kakvi su na R.G. može biti poprilično adrenalinska.

slika

Na startu snijega ko u priči, pa nema druge nego se prihvatiti lopate da se očisti barem zaletište.

slika

Pri tome moraš paziti na ostatke smrznutnih pilota koji su došli prije nas :-D

slika

Uskoro poletna staza je bila spremna.

slika

Prvi kreče moj mališa, a potom ga slijede Toni i Zoran zvani santa leda.

slika

slika

slika

slika

slika

Podkapa je podkapa, ali dvije su ipak dvije :mocking:

slika

slika

A bilo je i malo "jačih" toplandinga.

slika

Sve u svemu hladan, ali prekrasan dan.
I opet smo došli do zaključka da je sa zimskim letenjem isto kao i sa skijanjem, uživaš tek onda kad skineš pancerice, a u ovom slućaju kad se dočepaš birtije i čaja ili još bolje kuhanog vina. :hi:

Jaoo niste normalni .. hladno mi je gledat doma u sobi zagrijanoj na 25C .. strava .. Vidim išlo se malo lijevo, znači jedrilo se S)

-20 feels like -30 (zbog vjetra)

Ma svaka vam dala :-D

Mi smo ipak išli na Mali Kalnik, no nije se jedrilo. Vidim da je Niki imal neku turbo/ekstra/mega/ultra izolaciju kad je peglal 50 min!

Svaka čast!

LP,
T!

Citat:
Vidim da je Niki imal neku turbo/ekstra/mega/ultra izolaciju kad je peglal 50 min!

Ma nije ni tak zima bilo.. Trebalo je samo vježbati s rukama cijelo vrijeme i to je bilo to...
Al' jedno od ljepših letenja! Puno snijega, puno sunca, vjetar taman i termika čak!
Sve u svemu, jedno od najboljih zimskih letenja do sada! :yup: :-P

Toomy je napisao/la:

Mi smo ipak išli na Mali Kalnik, no nije se jedrilo. Vidim da je Niki imal neku turbo/ekstra/mega/ultra izolaciju kad je peglal 50 min!

Svaka čast!

LP,
T!

Šteta, utoliko više jer ti imaš adekvatno vozilo, a kaj se Nika tiče, kaj zna dijete kaj je -20 ? :blum2:

Franco je napisao/la:
Toomy je napisao/la:

Svaka čast!

LP,
T!

Šteta, utoliko više jer ti imaš adekvatno vozilo, a kaj se Nika tiče, kaj zna dijete kaj je -20 ? :blum2:

Ma nemoj biti skroman, tvoja djeca su sretna što imaju takvog tatu, poduzetnog i punog volje. Svaka čast :Bravo:

Zakaj me niste zvali?
Jer ste znali da bi išel??? :-D

Uvjeti na startu su bili odlični, što možete vidjeti iz priloženoga!

"Na letenje s lopatom za snijeg"
Ekipa na Kalniku odlučila lopatu zamjenit kuhanim vinom :morning:

Reply
Copyright 2008 - Powered By phpbb
Broadcasting World Wap