Htjelo se na Tribalj ali neka magla se u 5 minuta digla s mora i zatvorila greben (po dojavama letača koji su već čekali u Martini) pa smo u Fužinama skrenuli za Grobnik.
Evo satelitske slike te zanimljive pojave:

Tamo ipak čisto, ali s niskim bazama koje su se u narednih sat i po spuštale prema dolje. Skupilo se naravno dosta letača, sve usual suspects, a dan idealan za malo uživanja nakon višemjesečne neletice (moje). Vjetar na startu idealan, dizanja blaga i bez oštrih rubova, baze na dohvat ruke (iako se nije moglo ulazit zbog gužve). Nije bilo za neki XC jer je zapravo svuda unaokolo bilo zatvoreno, a i s juga je dolazila visoka naoblaka koja je na kraju zagušila dizanja. Pivica/kavica za put i u ZG sam već u 5.
Ne znam kako drugima, ali meni je bilo savršeno. Nakon duge apstinencije pasala su mi i blaga dizanja i društvo i odsustvo pritiska da se krene u XC. Da ne velim da mi je pasalo i samo sunce i zrak pun kisika. Ni zima nije bilo.
Osim što sam se uhodavao s letenjem malo sam isprobavao novi fotić koji snima i video pa ovaj puta uz slike imam i par needitiranih (dok ne odem na instrukcije kod Dančija) youtube klipića.
Evo tih par slika i videa, a ostatak (još 20-ak) slika na
http://picasaweb.google.com/paragliding ... #slideshow