Board Index » Letenje » Letovi, XC, putovanja
Korisničko ime:
Zaporka:
Register

Jucer se letkalo,trgovalo i SPONZORIRALO na Omanovcu evo par slikica.neka i drugi stave koju slikicu.
SRETAN USKRS SVIM PILOTIMA I NJIHOVIM OBITELJIMA
slika
Kreso na startu s novom pilom HAWK

slika
slika
slika
slika
slika
slika
Kreso je jucer preuzeo Hawka i usao u Skyline team sretno Kreso i dobre rezultate ti zelimo.
slika
slika
Vrlo zanimljivao vec tri pilota s imenom Ivica su kupili FALCONA evo slika dvojice od jucer neka im je sretno.
slika

slika

Da, da, tata leti za Skyline! Hvala Biberu, stvarno je gospodin! slika slika slika

slika slika slika

kako je počelo :beer:...
slika
evo i ja da se pohvalim :yup: , ...postadoh nova ptica grabljivica zahvaljujući biberu i "skyline birds of pray" jatu :crazy: , za odnos prema klijentu , uvjetima poslovanja i kvaliteti robe u opticaju samo :respekt:
junački pozdrav!
SF!!

Kume moj ti bi kod bibera kupio i starih kaputa kak se meni cini :)

Stari kaput i komplet rđavih lanaca uzimam, samo ak je povoljno i ko novo :lol:

Al se danas naperjali na Ravnoj Gori, ko divlje guske.. pravo krštenje i testiranje novog perja.
Hvala mome slavonskom jatu što su me oteli u prolazu kroz Zg i poveli na ludu vožnju po zagorju :good:
Hvala i "Jastrebima" koji su nas ugostili na povratku i lijepo ispratili :respekt:
Nadam se da će biti i nekih slikica i komentara od rječitijeg dijela posade....
SF!!

:morning: Ja necu puno daviti Avis Slavonica je jucer imala mali izlet na Ravnu Goru.
:evil: Naravno da smo svi bili nadrndani zbog kise koja nas je cijelim putem pratila.
:beer: naravno da smo zbog kise usvojili plan B :beer: i krenuli s altenartivnim programom.
Sreca da smo bili malo suzdrzani inace bi morali letit kao Zagorci s dvatri promila.
Jaka ekipa u slijedecem sastavu bila je pravo cudo za Zagorce i ostalu raju.
Admiral,Ivan,Turki,Tomo,Ivana ,i moja malenkost,Tiho i Brane prvi put poletili na tandemu :crazy:
Samo je Ivana bila sigurna da cemo letiti i bila u pravu :respekt: i zato je najbolje odletila.
Eh,da Ivan imo jucer prvi let s novom pilom Falconom :Yahoo!:
Hvala Vijeki na lijepom druzenju pod Strehom :hi:
Evo da neduzim jos koja slikica

Avis Slavonica

slika

slika

slika

[URL=http://img580.imageshack.us/i/falcon2h.jpg/]slika

[/URL]

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

grubi je napisao/la:
Stari kaput i komplet rđavih lanaca uzimam, samo ak je povoljno i ko novo :lol:

Al se danas naperjali na Ravnoj Gori, ko divlje guske.. pravo krštenje i testiranje novog perja.
Hvala mome slavonskom jatu što su me oteli u prolazu kroz Zg i poveli na ludu vožnju po zagorju :good:
Hvala i "Jastrebima" koji su nas ugostili na povratku i lijepo ispratili :respekt:
Nadam se da će biti i nekih slikica i komentara od rječitijeg dijela posade....
SF!!

Kume pa de koju recenicu kakvo je krilo, jesi zadovoljan, znas da me znaima...
A sad kad te gledam na slikam, jebo te jedva sam te prepozno sad si prava pilotina, a cini se meni da je bibier i od tebe napravio idola :lol:
Veliki pozdrav Avisovcima!

:beer: Kum ti je jos uvijek nalokan.
Jesi obiso čaršiju imali blizu brda kakvog i kakva je klopa i cuga u Koreji.
Aj pitaj Korejance jel trebaju sto od sjedala i krila :crazy:
Slijedi dobra provizija za svako prodano krilo :Yahoo!:
Pozdrav

Slavonci moji pod našim krovom uvijek mjesta za vas ima i dobro ste došli.Istina nisam vam vjerovo kad ste me ujutro u 7 i nešto zvali da dolazite obzirom na vrijeme,al ispalo je nadam se sve dobro a drugi put će i bolje.Drago mi je da ste prepeglali Ravnu Goru pa vas odmah pozivam da upoznate i našu Strahinjćicu prvom prilikom.Do tada ću se i ja vjerojatno prikljućiti vašem Skyline jatu ako će naći tamo dovoljno platna da mi Hawka sašiju :-D Hvala za posjetu i hvala Biberu za poklon! :beer:

BIBER je napisao/la:
:beer: Kum ti je jos uvijek nalokan.
Jesi obiso čaršiju imali blizu brda kakvog i kakva je klopa i cuga u Koreji.
Aj pitaj Korejance jel trebaju sto od sjedala i krila :crazy:
Slijedi dobra provizija za svako prodano krilo :Yahoo!:
Pozdrav

Ma ima svega jedino klopa nije neka, a za trziste se ne sekiraj samo dok se malo ushemim :-D
Pozdrav

Reply
Copyright 2008 - Powered By phpbb
Broadcasting World Wap