»

PG linkovi

Vrijeme/prognoze (forum)

Vrijeme/prognoze

Logo
Sada je: uto 21 tra, 2026 19:37.

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 1 post ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Bassano del Grappa
PostPostano: pon 05 tra, 2010 16:53 
Offline     DHV 2-3

Član od: sri 14 lis, 2009 8:20
Dao Palac gore: : 55 / Palac dolje: : 13
Dobio Palac gore: : 397 / Palac dolje: : 59
Kao skoro svake godine smo i ove posjetili Bassano odnosno Borso del grappa. Vreme nije bilo obećavajuće ali rekao sam IDEMO. Ivo, Marko, Barbara :angel: , Zec, Škegro, Trputec i moja malenkost. Kombi, naše vjerno prijevozno sredstvo nas je sigurno dovezlo do sletišta u Borsu. Naravno tu je bio sat.navigator od Marka koji nam je uštedio pare za avtoput. Vozili smo malo duže vremena ali podnošljivo. Pod šatorom na sletištu smo razgledavali raznu opremu ali najviše smo stali kod Ava sporta gdje smo isprobali nove modele sjedalica. Angel nas je na kraju počastio i sa bocom dobrog vina :yup: (još ga nismo popili ali se nadamo da je dobro). Otišli smo na start i trojica su poletjela da guzica vidi zraka. Nisu bili dugo, oko 1 uru. U podnožju brda smo pojeli dobru paštu koja nas je oraspoložila, sa :beer: naravno. Na sletištu smo još kemijali oko raznih prodavaća i tako sam kupio kacigu za 30 E. Nova. Za manje nisu dali :-D . Ivo 8) je još pokušao kupit sic za sniženu cijenu ali Angel je bio tvrd orah. Počeli su sletat i takmičari kojih je bilo prvi dan na listi 140 :shock: . I zmajari su imali svoju tekmu samo na drugom startu a sletište na istom. Odpelali smo se proti domu i stali jenput za tankanje nafte a jedanput mi se tak prispavalo da sam morao malo pridremat . Na arei servizo je to koštalo dodatnih 25 E. Za nekaj ponest doma da ne zanovjetaju da nisam niš kupio. U Kozini smo se zaustavili da dodatno nekaj prizalogajimo jer nikad neznaš dali ti buju kaj doma dali :) . U 11 smo bili doma, a Trputec nešto kasnije jer je morao potegnut još do Novog mesta, a Zec do Buja. Toliko od mene a slike su od Zeca i Siniše. Lp :amen:

slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika

:good:

2 Palac gore: : CW, Danči    
Vrh