Board Index » Letenje » Sigurnost, incidenti i nezgode
Korisničko ime:
Zaporka:
Register

:hi: nazalost,ja sam taj koji je u srijedu zavrsil svoj let sa ljevoručno-livadnim doskokom.mea culpa,mea maxima culpa...nisu bile krive ni prilike ni neprilike već moja želja da se 50m iznad zemlje pokušam izdignuti u stupiću koji jedva da može dići i komarca...okrenul sam nekih 4-5 kruga,po visini nisam dobil niš ali zato sam završil u rotorima iz kojih više nije bilo izlaza.nekoliko dubokih kočenja da spikiram iz visine od nekih 15-20m,lagano se spustam,sa leđnim vjetrom,kad od jednom dizanje, a oko mene ni jedna druga pametna alternativa spustanja osim ove direktno ispod mene,na nekih 4-5m potegnem komande do jaja,krilo se lijepo iza mene slozi u ružu a noge poletetješe u zrak :O: ,čak i iskre poletješe u mrak,rekli su i kleli se u majku,kako su auspuh i retrovizor našli čak...50 metara dalje u jarku,Pišonja i Žuga,dva vjerna....ček,skrenul sam s teme,da, a pošto sam ljevak,ljevoruk,lefty,automatski sam podložil ruku a ostalo je povijest.Na lijevoj podlaktici intraartikularna i visefragmentarna fraktura distalne dijametaepifize radijusa sa skracenjem medju fragmentima.fraktura stiloidnog nastavka ulne,dislokacija os triquetrum ili os pisiforme...
hvala svima koji ste mi olaksali boravak u Hiltonu i svima koji ste me ohrabrili porukama. :beer: :respekt:
:dash: di mi je sad sandra da mi opet pokaze kak slike staviti na forum...
http://img295.imageshack.us/img295/7572/dscn4057.jpg
http://img143.imageshack.us/img143/3942/dscn4132m.jpg
http://img30.imageshack.us/img30/1058/dscn4135w.jpg
http://img31.imageshack.us/img31/1906/dscn4136y.jpg
http://img37.imageshack.us/img37/2456/dscn4166e.jpg

Citat:
Na lijevoj podlaktici intraartikularna i visefragmentarna fraktura distalne dijametaepifize radijusa sa skracenjem medju fragmentima

Ma glavno da nije došlo do višestrukog untarrektalnog povečanja dijametra usljed višestrukog prodiranja kolaca koje si maestralno izbjegao. :shock:

Dobrodošao natrag , zasad među momke koji spuštaju aute, glavno da moral i volja nijesu stradali, a Sandru bumo nekak smirili ,nakon krače letačke pauze, recimo do Siječnja 2016 i onda če tvoja letačka zvijezda ponovo zablistati u punom sjaju. :bye:

Ajd, sve bude bilo OK!!

pozzz

[quote="Robi Lepi"]:
:dash: di mi je sad sandra da mi opet pokaze kak slike staviti na forum...
/quote]

Ovog puta bio si blizu i skoro ti je samom uspjelo, eto slika u preglednijem formatu.
Drž se Robi-jo !!!! :-D :hi:

slika

slika

slika

slika

slika

Svi ti želimo potpun i brz oporavak :(

thnx to all! :-D eto franco,bilo je blizu.

Drz se Robi! Nije to nikaj za takvoga bećara!!!
Zelim ti brz i uspjesan oporavak u svoje ime i u ime svih Grunfova!!

Ljep pozdrav Robi! Želim ti brz oporavak! :good:

Drž' se Robi !

Brz oporavak ti želim. :good:

prijatelji moji hvala vam.nadam se da se uskoro vidimo u zraku,ili bar na startu...

Dobro si ti to obradio. No sad buš još popularniji. Znaš kak' se veli: cure vole dečke s ožiljcima.
Brzo buš ti nama natrag. Evo već kad skineš gips, kak Majstor Vlado veli, buš mogel spuštat aute, a s tim smo uvijek u deficitu.
Brz oporavak!!!

Ko veli da je letenje opasno. Juče sam popodne kroserom spizdio u šumi. Nategnuo sam ligament na koljenu. Danas u jutro sam u traumi dobio langetu i sad me doma žena tetoši. ljut sam kaj neču moči letjet određeno vrjeme. Kontrola za tjedan dana. Figac! Ja mislim da ću ja bacit tu langetu za 3 dana! Pa popizdio sam več i ovak bez letenja! Malo bum šepal ali letio bum! A ljepo me zvao juče Dudo na Kalnik. Da sam ga poslušal nebi sad ležao doma. Ljep Vam pozdrav!

janjecic je napisao/la:
Ko veli da je letenje opasno. Juče sam popodne kroserom spizdio u šumi. Nategnuo sam ligament na koljenu. Danas u jutro sam u traumi dobio langetu i sad me doma žena tetoši. ljut sam kaj neču moči letjet određeno vrjeme. Kontrola za tjedan dana. Figac! Ja mislim da ću ja bacit tu langetu za 3 dana! Pa popizdio sam več i ovak bez letenja! Malo bum šepal ali letio bum! A ljepo me zvao juče Dudo na Kalnik. Da sam ga poslušal nebi sad ležao doma. Ljep Vam pozdrav!

Gle, prvo ću te zadavit! Onda ću ti polomiti i drugu nogu, onda ću skakati po tebi dok ne dobiješ delirium tremens i višestruki orgazam istovremeno, a zatim ču unajmiti tri lučka radnika i četiri tajlanđanke da ti urade to isto samo obrnutim redom!!! PA JESI TI NORMALAN?!?! Od svih glupih stvari koje si možeš napravit ti izabereš baš najgluplju :amen:
Gle, ne zamjeri! Ljut sam jer ćeš nam falit na nebu kraj nas :(

janjecic je napisao/la:

Janje moje milo. Jesu li ti ikad u školici letenja rekli da se letači NE SMIJU baviti ničim izuzev letenja? Ako si propustio taj sat, hebiga, pati, i ubuduće pamet u glavu. Ni šah ti nije dozvoljen, osim ako ga baš hoćeš igrati to kraja života. Jasno?

Roman Lavriv je napisao/la:
janjecic je napisao/la:

Janje moje milo. Jesu li ti ikad u školici letenja rekli da se letači NE SMIJU baviti ničim izuzev letenja? Ako si propustio taj sat, hebiga, pati, i ubuduće pamet u glavu. Ni šah ti nije dozvoljen, osim ako ga baš hoćeš igrati to kraja života. Jasno?

Reče ribolovac koji se tim sekundarnim sportom bavi godinama bez ijedne nezgodne situacije! ;) ;) ;)

janjecic je napisao/la:
Ja mislim da ću ja bacit tu langetu za 3 dana! Pa popizdio sam več i ovak bez letenja!

Zašto čekat 3 dana ??? :-o

Reply
Copyright 2008 - Powered By phpbb
Broadcasting World Wap