horbaPG je napisao/la:
Da istina je nebitna. Primjera ima 10na100tu...
Zašto vas smeta da tip kaže da ljudi ginu? Jel bitno da li ih je poginulo 34 ili 139?
Istina je da se nesreće dešavaju(istina) pa jel onda bitno 30 ili 50?
Ili je bitnije da ljudi idu iz škole na tekmanja i da je reza najbitnija? Da je najbolje imat što manje opreza i što veća jaja i što jače krilo...i onda kad neko

..a gle njegova stvar.
Danči je napisao/la:
Smrti tipa na učkoj (Ive) nitko nije krio kolko znam. O tome ću raspravljati, dapače
Pa nije niko krio al se nije ni razotkrilo.
Što je direktno dovelo do pada-zaklapanje i/ili negativa je manje više jasno ali ZAŠTO iskusan pilot iz Istre na domaćem terenu, koji zna letit, pogine na dan kada večina kreće sa G.O. to je filozofiranje. Jel je neko ponudio odgovor?
Poginut u aktivnosti u kojoj uživa je blesavo a do toga se je doveo jer je zaboravio da je užitak a ne reza ono zbog čega je i poletio.
A gle, mogu se složit da o fatalnoj nesreći Ive Žige nije sve rečeno. Do sada sam mislio da nije poletio zbog rezultata već upravo zbog užitka jer se nije natjecao - možda ti znaš nešto više?
A ovo prije, pa naravno da je bitno jel poginulo 34 ili 139 ljudi, jel ako nije bitno čemu uopće navodit statistiku. PG je rizičan sport i to nitko ne niječe, ali njegov projekt je tendeciozan i prikazuje PG rizičnijim nego što je. Ne treba mi on samo da saznam da ljudi ginu, to sam znao i prije. Ginu i igrajući biljar, ali puno manje, i zato je bitno dal je 34 ili 139, i dal je nakon kolapsa propadanje 12 m/s ili 32 m/s.