Flying_man je napisao/la:
Pre par godina sam i ja postavljao ovo pitanje, jer sam video kod nekih da je prisivena. Jedan prijatelj mi je rekao, da ne mislim na bacenih 5-10 evra kada je glava u pitanju. Vrlo brzo sam kupio novi kontejner, zamenio prilikom prepakivanja rezerve sa starim a stari nosim u sistemu.
Tako da ne bi ganjao kada ti treba, kupi unapred.
Vidis, to je ideja! Jes da mi je ionako oprema preteska al ajd...to me zapravo najvise/jedino i jebe kaj nasim dilerima treba par mjeseci za nesto nabavit (moje iskustvo, mozda imam krive dilere).
Ipak, sto mi se cini interesantno, svakom je netko rekao "pusti 10e ak je glava u pitanju". Iako istina, slozit cete se da je argumentacija prilicno manjkava. ZASTO je glava u pitanju? Mislim, ak ti se gurtna od rucice zategne prije nego sto osiguraci ispadnu rezerva ne ide van, umres. Jasan kauzalitet. Ali sto ce te to tocno ubiti ako zavezes kontejner za rezervu? Sto ce se zapetljati s cim (dobro, sto, to je vjerojatno kontejner ili rucica, ali drugi dio jednadzbe...)? Ili je sve kako Box kaze stvar praznovjerja. Nasao sam npr. Firebird u svom manualu za rezervu kaze da se kontejner moze pricvrstiti, a oni su svojedobno bili uber firma...
Koliko god pokusavao, ne mogu zamisliti scenarij u kojem se kontejner upetljava u rezervu zato sto je za nju pricvrscen. S druge strane, nije mi palo na pamet unaprijed kupiti drugi, tako da ocito nisam najsjajnija gedora u kutiji...
p,
D.