Board Index » Letenje » Sigurnost, incidenti i nezgode
Korisničko ime:
Zaporka:
Register

http://www.kurir-info.rs/crna-hronika/v ... 115912.php

Sad sam saznao...a u 3 PM...
Poznavao sam osobno Acu, pamtim njegov osmjeh, pamtim njegov drugarski zagrljaj kad god smo se susreli...bio je kod nas na DON-u, a zadnji put smo se vidjeli na Surčin Open-u...

Dobro ti nebo prijatelju !

Stvarno mi je žao! Misli da sam tog čovjeka upoznao na DON-u prije dvije godine..,bio je sa nekim klincem nemogu se sjetit ime. Napričali smo se o letenju koda se znamo 100 god. i kako je kod njih i kako taj malac počinje prve letačke sate..mislim da ste tog dečka nagradili kao najmlađeg sudionika ili tako nešto nisam siguran.. : unknown: Tako jednostavan i otvoren čovijek! Počivao u miru...

Da otišao je Aca! Dogodilo je se to kada je imao kravatu krilo je krenulo u spiralu i on iz nje nije izašao niti bacio rezervu! Poginuo je na mjestu pada. Točno tjedan dana ranije to je isto (samo namjerno izazvana spirala)imao i Janje! Ja osobno mislim da je Aco izgubio svijest ili ga je zahvatila oanika a to je teta koja sigurno ubija! Što reče Zlatko Mostarac ne terba reagirati brzo nego treba regirati efikasno i precizno! Aco gdi god bio sretno i ljepo ti bilo te vidićemo se jednog dana opet svi tamo gdi si sada i ti!

Reply
Copyright 2008 - Powered By phpbb
Broadcasting World Wap