Board Index » Letenje » Sigurnost, incidenti i nezgode
Korisničko ime:
Zaporka:
Register

Pozdrav svima,
Dobila sam poštu od Agencije za istraživanje nesreća i ozbiljnih nezgoda zrakopolova, gdje su me obavjestili da mi se dogodila nezgoda (ma zar zbilja? :lol: ) u kojoj sam zadobila tjelesne ozljede (neznam smatraju li tu onaj nabubreni gležanj ili psihičke ozljede...), pa me traže da im dostavim izjavu o navedenom događaju radi završetka istrage...
Ima netko dosadašnjih iskustva s njima, i moram li ja zbilja pisati nekakve izvještaje koje ovako i onako vjerojatno nitko neće pročitati...? :(

zapravo, nije da te oni traže, nego je to tvoja obaveza :oops:

ako netko ne zna za ovaj pravilnik, mislim da je najbolji trenutak da se malo prouči

obrazac koji se mora ispuniti nalazi se u samom pravilniku, naravno primjeren je "ozbiljnoj avijaciji", a manje nama, tako da je najbolje nazvati g. Dinka Vodanovića za detaljne upute (tel se nalazi na obrascu, mob nemam)

u svakom slučaju, na ostala gore navedena pitanja odgovore imaš u samom pravilniku

http://narodne-novine.nn.hr/clanci/sluz ... _3362.html

Točno tvoja je obaveza da ispuniš obrazac sa detaljnim opisom događaja i pošalješ na mail gospodinu Dinku Vodanoviću e-mail: dinko.vodanovic@azi.hr
ili ga nazovi na mob: 098/255-849 ili na tel. 01 888 68 32 fax: 01 888 68 31

tako je,to ti je obveza.ak je bila meni mora biti i tebi!ali s time nije gotovo.nakon toga budu te kontaktirali jos najmanje puno puta i jos vise tražeći od tebe jos detaljnije opise događaja...

sad te imaju u bazi gotova si :Yahoo!:

oke, kuzim, to mi je obaveza, al me zanima zasto oni to rade? mislim, nisam nikome nista napravila, nema stete, nema ozljeda...zasto "provode istragu"?

Ha moram nest prigovorit, za ovaj slucaj sto se Martini dogodilo, mislim da tu previse birokracije!!!!

Martina je napisao/la:
oke, kuzim, to mi je obaveza, al me zanima zasto oni to rade? mislim, nisam nikome nista napravila, nema stete, nema ozljeda...zasto "provode istragu"?

Da opravdaju budžet...

skjuz maj frenč...

Dario aj nam napiši proceduru što se dešava sa time kad pošalješ Incident report u CCAA.

Hvala

vedran_zgela je napisao/la:
Ha moram nest prigovorit, za ovaj slucaj sto se Martini dogodilo, mislim da tu previse birokracije!!!!

ha, nisi samo ti zagledan u Martinu ... vidiš da i "obrva" malo gledi ... malo bi se dopisivao ... ne dajte mu broj moba!

Martina je napisao/la:

- pozvana je hitna (pa onda opozvana),
- automatski je obavještena policija koja je došla na sletište te s tobom obavila razgovor
- pošto je policija izlazila na teren morali su napraviti službenu zabilješku te su zabilježili da se dogodila zrakoplovna nezgoda
- i tad se obavještava stručnjak za zrakoplovne nesreće: ČOVJEK-OBRVA...

LP

u zatvor sa Martinom :lol: :lol: :lol: :lol:

Evo Knez je sve objasnio, isto tako ste dužni prijaviti svako ugrožavanje zračnog prometa u roku od 72 sata od incidenta bili vi krivi ili ne, a to se prijavljuje CCAA. To dobro zna Draženko. Treba proučiti zakone i pravilnike ;)

profa je napisao/la:
Treba proučiti zakone i pravilnike

:crazy:

Usvezi glede toga malo mog oftopic razmišljanja o kingfuc zakonima u RH.
Moja velika želja je da nam draga mi država RH postane pravna pa makar prvi morao doživotno robijat ali brate na što to liči.

Ja otkako sam punoljetan i integriran u xy životnih aktivnosti u rovovskom sam ratu sa udovoljavanjem "Zakonima" i "Pravilniocima" u svim segmentima svog života. U čistoj želji da broj svojih problema svedem na minimum pokušavam biti max usaglašen sa svim tim zakonima i pravilnicima na koje nailazim i to je psihijatrija - u nekim segmentima nemoguća misija. Čak u nekim slučajevima si jebena stranka samo zato što si u sistemu dok "na divljaka" nemaš nikakvih problema. Naime više im udovoljavam više otvaram prostora da me se beje i ponekad čak pokazujem gdje da mi ga se stavi.

A onda dojde hajvan i posere nam se na Ustav i sve Zakone i Pravilnike odjednom i nikom ništa :crazy:

lp i pardon na digresiji al eto upravo na poslu imam u ruci neki Pravilnik i 5ero nas različito tumači isti članak al ja sam taj koji mora crvenom olovkom ispravljati svoj odgovorno i stručno napravljen posao ovisno o tome tko mi je u komisiji :fool:

profa je napisao/la:
Evo Knez je sve objasnio, isto tako ste dužni prijaviti svako ugrožavanje zračnog prometa u roku od 72 sata od incidenta bili vi krivi ili ne, a to se prijavljuje CCAA. To dobro zna Draženko. Treba proučiti zakone i pravilnike ;)

Moraju i oni iz državnih institucija odgovoriti u roku od 30 dana, ali to ne rade.
Pa ako ne rade oni kako treba, zašto bi i mi.

hrga je napisao/la:

Moraju i oni iz državnih institucija odgovoriti u roku od 30 dana, ali to ne rade.
Pa ako ne rade oni kako treba, zašto bi i mi.

Zato jer oni tebe mogu jebat kako oće, a ti njima nemožeš niš.

gprelac je napisao/la:
profa je napisao/la:
Treba proučiti zakone i pravilnike

:crazy:

Usvezi glede toga malo mog oftopic razmišljanja o kingfuc zakonima u RH.
Moja velika želja je da nam draga mi država RH postane pravna pa makar prvi morao doživotno robijat ali brate na što to liči.

Ja otkako sam punoljetan i integriran u xy životnih aktivnosti u rovovskom sam ratu sa udovoljavanjem "Zakonima" i "Pravilniocima" u svim segmentima svog života. U čistoj želji da broj svojih problema svedem na minimum pokušavam biti max usaglašen sa svim tim zakonima i pravilnicima na koje nailazim i to je psihijatrija - u nekim segmentima nemoguća misija. Čak u nekim slučajevima si jebena stranka samo zato što si u sistemu dok "na divljaka" nemaš nikakvih problema. Naime više im udovoljavam više otvaram prostora da me se beje i ponekad čak pokazujem gdje da mi ga se stavi.

A onda dojde hajvan i posere nam se na Ustav i sve Zakone i Pravilnike odjednom i nikom ništa :crazy:

lp i pardon na digresiji al eto upravo na poslu imam u ruci neki Pravilnik i 5ero nas različito tumači isti članak al ja sam taj koji mora crvenom olovkom ispravljati svoj odgovorno i stručno napravljen posao ovisno o tome tko mi je u komisiji :fool:

E to se može hajvan posrati po zakonu i po svemu što je propisano jer to i onako ne vrijedi za sve! Kako ti spadaš u kategoriju za koje to vrijedi molim držati se toga i ne ispuštati plinove u zrak bez odobrenja jer će ti u protivnom plinara biti zapušena od strane nekih odgovornih drugova barem na neko vrijeme!!

Reply
Copyright 2008 - Powered By phpbb
Broadcasting World Wap