Board Index » Letenje » Sigurnost, incidenti i nezgode
Korisničko ime:
Zaporka:
Register

Danas mi poštom preporučeno dosao opširan izvještaj,uvezen u lijepi spiralni uvez na 13 stranica :respekt: vezano za moj pad od 19.05.2010 bas u pravo vrijeme jer u četvrtak 15.12.2012 idem na ponovnu operaciju vađenja pločice iz ruke :O: pa ću na skupom smještaju (čitaj "nemam dopunsko"),imati vremena za čitanje lektire... :Yahoo!:
čak su s mojim krilom napravili 3 probna leta... :shock:
ok sad će uskoro i ta priča biti iza mene.čak sam i danas uspio napraviti jedan kratki pokusni let. :yup:

jel može sken?

hrga je napisao/la:
jel može sken?

još jedan glas za scan

Robi Lepi je napisao/la:
Danas mi poštom preporučeno dosao opširan izvještaj,uvezen u lijepi spiralni uvez na 13 stranica :respekt: vezano za moj pad od 19.05.2010 bas u pravo vrijeme jer u četvrtak 15.12.2012 idem na ponovnu operaciju vađenja pločice iz ruke :O: pa ću na skupom smještaju (čitaj "nemam dopunsko"),imati vremena za čitanje lektire... :Yahoo!:
čak su s mojim krilom napravili 3 probna leta... :shock:
ok sad će uskoro i ta priča biti iza mene.čak sam i danas uspio napraviti jedan kratki pokusni let. :yup:

Sretno na operaciji i javi nam kak je proslo. Drzim fige da bu sve OK! :beer:

A i kad stignes; i ja dajem glas za scan.....

Sretno na operaciji :good: potpun i brz oporavak :good:

Sretno na operaciji!

Ne znam kako je sa pločicama ali ja kad sam vadio žice iz ramena bila je stvarno "sitnica" za razlika od kad su ih stavljali.

wild je napisao/la:
Sretno na operaciji!

Ne znam kako je sa pločicama ali ja kad sam vadio žice iz ramena bila je stvarno "sitnica" za razlika od kad su ih stavljali.

Ja sam vadio plocice iz noge. Isto tako "sitnica" u odnosu na ono kad su ih stavljali.
BTW, i ja bi volio vidjeti scan. Moralo bi biti zabavno.
Sretno na operaciji!

Mirko je napisao/la:
wild je napisao/la:
Sretno na operaciji!

Ja sam vadio plocice iz noge. Isto tako "sitnica" u odnosu na ono kad su ih stavljali.
BTW, i ja bi volio vidjeti scan. Moralo bi biti zabavno.
Sretno na operaciji!

Ja vadio plocice, zicu, i sarafe --> i bila je "sitnica" kad su ih stavljali - u odnosu kad su ih uzimali van....
... ovisi kakav ti je horoskop

sretno ... sve je to za sportase!

Reply
Copyright 2008 - Powered By phpbb
Broadcasting World Wap