Board Index » Letenje » Sigurnost, incidenti i nezgode
Korisničko ime:
Zaporka:
Register

:Bravo: I ove godine organiziramo preslagivanje rezervnih padobrana.Preslagivanje če se vršit u sportskoj dvorani u Buzetu 22. siječnja sa početkom u 9 sati ujutro. Ujedno je sve spremno i za produženje godišnje članarine koja iznosi 200 kn. Dodatnih 100 kuniča čete morat uplatit za usluge Antona Svoljšeka koji če izvodit preslagivanje sa svojom desnom rukom Beti. :-o Zamolio bih redovno članstvo da ponese sa sobom broj OIBa. Lani nisu svi taj broj proslijedili na zap.stol :bad: .Takmičari neka donesu sportske dozvole da ih mogu proslijedit u HZS na produžavanje. :dash: Ostale informacije možete dobit na br tel: 098 334 585. Lp Jožef :amen:

jrabic je napisao/la:
:Bravo: I ove godine organiziramo preslagivanje rezervnih padobrana.Preslagivanje če se vršit u sportskoj dvorani u Buzetu 22. siječnja sa početkom u 9 sati ujutro. Ujedno je sve spremno i za produženje godišnje članarine koja iznosi 200 kn. Dodatnih 100 kuniča čete morat uplatit za usluge Antona Svoljšeka koji če izvodit preslagivanje sa svojom desnom rukom Beti. :-o Zamolio bih redovno članstvo da ponese sa sobom broj OIBa. Lani nisu svi taj broj proslijedili na zap.stol :bad: .Takmičari neka donesu sportske dozvole da ih mogu proslijedit u HZS na produžavanje. :dash: Ostale informacije možete dobit na br tel: 098 334 585. Lp Jožef :amen:

Eto sto se dogadja u PG svijetu! Svoletu smo ja i darnika počeli uzimati posao u Sloveniji pa se on jadan pokusava orijentirati na HR trziste! danas smo ja i Darinka uz jos 3 slo pakera slozili oko 50ak rezervi! Mole se svi piloti koji imaju rezerve starije od 10 godina u svojim sjedalima neka ih zamjene pod hitno i čim prije! Najeftinija stvar u PG svijetu je rezerva kao sto je jednom davno meni moj instruktor voznje rekao najeftinije na autu su kocnice gume i ulje sve ostalo jako puno kosta! TakO ja POZIVAM sve pilote koji imaju neadekvatne (kilaza i vrsta reserve te starost) da ih zamjene jer svaka kost u nasem tijelu kosta vise nego ijedna rezerva trenutno na trzistu!

Dragi naš Vojo. Svole kod nas preslagiva rezerve več 10 godina. Nevjerujem da bi ti došao iz Zg za preložit 14 rezervi!Tu treba uslkaditi i termin sportske dvorane da je slobodna od ostalih aktivnosti.U biti daj ponudu za slijedeču godinu pa čemo i tvoju ponudu razmotrit.Sve dobro i lp Jožef

jrabic je napisao/la:
Dragi naš Vojo. Svole kod nas preslagiva rezerve več 10 godina. Nevjerujem da bi ti došao iz Zg za preložit 14 rezervi!Tu treba uslkaditi i termin sportske dvorane da je slobodna od ostalih aktivnosti.U biti daj ponudu za slijedeču godinu pa čemo i tvoju ponudu razmotrit.Sve dobro i lp Jožef

Dragi moj ali stvarno prijatelju Joza! Ovo nije uopce bilo "upucavanje" za preslagivanje rezervi kod vas! Nego je samo bio komentar sto se dogadja po letackom svijetu u bivsoj nam drzavi! Kao sto se zna ulazimo u jednu novu drzavu i takodjer se nadam da cemo i nju ubrzo uspijeti razhebati da od nje nece ostati ni slovo E a da o slovu U i ne govorim! Nebih iskreno niti dolazio ne zbog malog broja rezervi za slaganje (to kod mene i Darinke ne igra ulogu nego je iskljucivo vazna sigurnost pilota te preporuke o odrzavanju i uporabi rezereve te mozda mogucnost pokazivanja uzivo na terenu uporabu pojednih modela! Cilj ove godine ce mi biti da sto vise pilota vidi rezervu na raznim terenima u funkciji te da nema straha od uporabe iste ako spada u kategoriju za koju ja tvrdim da je u ocjenama od 1 do 10 iznad ocijene 6! Neka vama Toneta on je fakat nepogrijesiv u slaganju rezervi ruku na srce i nista se nece slabije ili losije odraditi od mog "tima". A onda iskreno kada je u pitanju bas racunica za slaganje rezervi daleko su mi drazi Austrijanci 25 eura i slovenci 20 eura po rezervi nego HR piloti osim kada je u pitanju moja ekipa to jest stara garda letacka ili moji kupci koji cesto dobavljaju opremu od mene onda tu novac ne igra nikakvu ulogu!
Ljepi pozdrav cijeloj ekipi i dobar vjetar i sigurno slijetanje ma gdi god i na cemu god letili!

Reply
Copyright 2008 - Powered By phpbb
Broadcasting World Wap