Board Index » Letenje » Sigurnost, incidenti i nezgode
Korisničko ime:
Zaporka:
Register

Poslao mi je danas Župsi poruku: SAURON je mrtav, živio Pintar.
Ima pravo, danas sam bezobzirno zaklao mog Venusa :amen:

Ukratko: startao sam na RG, lijepi stupić me ispedalirao, zavrtio sam, u vrtnji vidim da moj pajdo traži šparoge "ispod" starta i negdje na 1200 pokupio jednostransko. "Nek pati svinja", ulazim ponovo u taj stupić od +7 i onda je počelo.
Frontalac, kravata, rotacija ... sve u djeliću sekunde. U ringišpilu se sjetim Janjeta i priče kako od sile ne možeš do rezerve, što se i meni događa, no cca 100m iznad šume uspijem baciti rezervu (fala Kenževiću na dobro složenoj rezervi). Rezerva na jednom drvetu krilo na dva (ipak je to bio XL glider), ja u sredini na tri metra od zemljice.
I tak, fala onom gore, sve je prošlo ok.
Zahvalio bi i Košti, Markusu, Tompi, Sajku, Čretniku, Mojci, Tompi (šatroSLO), Žigi i svim ostalima (a bilo ih je ...) na bezuvjetnoj pomoći.

Veli "Teta": prva se ne zaboravlja, ima pravo.

Obećajem na jesen posaditi tri sadnice na RG i tak ...
Sauron je mrtav, bit će lijepih vjetrulja od njega.

mojne!!!

biće plahti prijatelju...samo nek si ti nama čitav :)

Sinisa je napisao/la:

Meni ipak malo žao tog DinoSaurona ... dao ti je on i 100+, i 4000m i bezbroj lijepih letova... dobro, malo te je držao u neizvjesnosti, al izgleda da je ovaj put pogubio živce

Ma Siniša dobro si ti izvukao. Molil sam Boga, da ti uspe bacit rezervo - čuo me je!!! :amen: :amen:

slika

Si dugo visel na jajima :-D ?

Sinisa je napisao/la:
Veli "Teta": prva se ne zaboravlja, ima pravo.

Obećajem na jesen posaditi tri sadnice na RG i tak ...

Welcome to Club :crazy:

Prijatelju glavno da si ti OK,
i brzi povratak ti želim!

lp
gp (gorki pelin)

Štur opis, ali dovoljno...

Hebeš krpu, bitno je da je glava ok :) Javljam se za jednu vjetruljicu na retrovizoru

Zamjensko krilo imaš.. petak izgleda ok.. R Gora izgleda dobar izbor ... :good: sve pet :)

Au, dobro je završilo!

slika

Iskreno mi je žao :( .Nedavno je netko napisao "svaki pilot ima svoje drvo"a ti odma TRI. Ak se dobro zmislim je bil plan lika prek prvog maja?Šteta što mi se nisi pridružio na Bijelopolju.Glavno da je sve dobro završilo :good: a ovo što prije zaboravi i gonjaj dalje

[quote="Branko Hrupelj"]Iskreno mi je žao :( .Nedavno je netko napisao "svaki pilot ima svoje drvo"a ti odma TRI.

kaj to znači i tri gajbe za klub ili samo jedna ?

( nedaj se nisi ni prvi ni posljedni kaj je visil )

Bio sam 5 dana na terenu u Vinkovcima pa nisam imao pojma kaj ima u paraglidingu. Danas skoknuo ja i Zlatko do Kalnika. Nismo letjeli jer je bilo preriskantno. Veli da si Pintar bacio rezervu. He he he, jelda da je teško do rezerve kad zavrti, A kad je i baciš misliš, valjda če se otvorit.Ja sam svoju bubao nogama da je raspudam. Dal sam joj vritaka.Ha,ha,. Glavno da si ti meni čitav! :Yahoo!:

Hebeš Saurona, glavno da si ti OK. Vjerujem da nisam jedini koji bi volio pročitati malo detaljniji report. BTW, baš je fora ona fotografija iznad.

Reply
Copyright 2008 - Powered By phpbb
Broadcasting World Wap