[quote][/q
poštovani
Ja bih prvo zahvalio nesebicnosti organizator te pomoci njih i osoblja doma zdravlja.Bez obzira di smo respekt prema terenu treba imati ma kako se on cinio lijep travnat.Kupres je krasno mjesto narocito od kada je zicara postavljena.Sto se tice nezrece jednostavno je.Ka sam jedrio naa juznoj strani i snimao te kontrlirao sto se događas jurom ispod.Kad su mi rekli da je sve ok nastavio sam snimati jahati na juznoj strani,instr mi je poceo pokzivati da prodire termika sa zapada te sam se lagano uputio zapadno te sam prje zapadnog dijela pokusao olkrenuti jos koji krug ali sam upao u rep odnosno nispon tog stupa.Visina 60-70m tako da na rezervu nisam
pomislio jer sam mislio da cu ga ipak okrenuti tako da nije bilio kocenja sto neki kazu,ja sam ddoslovno iz lijepog dizanja krenuo u padanje i tu se nije moglo nista.Pao sam na ledja i ostetio 3 kraljeska.Pomoc je stigla i iz Livna sam prebacen u split i danas sam sretno doma,ali svatko se nedaj boze moze nadat tako da sam ja sam odgovoran
za ovo i naravno pouka o termici.Svima zelim sigurne i uspjesne letove i da izvuku pouku od ovog jer ne postoji
onaj koji ce predvidjet svaku situaciju.Na Kupres sam dolazio vec 20 god moje krijere a i ubuduce sa svvojim tecajcima
pozdrav svim BiH a i ostalim letacima
www.pegaz-paragliding.com l.p Jere