Board Index » Letenje » Sigurnost, incidenti i nezgode
Korisničko ime:
Zaporka:
Register

http://www.youtube.com/watch?v=yDu0jYiz-v8

Nije baš ugodno za gledat ali ipak sam stavio, sorry ak je malo tu mač... :pardon:

nije ali je nevjerojatno da neko može dovesti u opasnost sebe i putnike ovakvim nerazumnim letenjem na maloj visini izgleda da ga je mamica savjetovala kad je učil leteti "sine leti nisko i polako da ne nastradaš"...he.he. no sada ozbiljno , prekrasno velika livada dosta km do šume, ako nije mogao postiči sigurnu visinu trebao je prekinuti let, ako je to namjerno ovako letio nisko onda je idiot! toliko .pozdrav!

Kak da ne, prvo koliko mu je dugo trebalo da uzleti, pa takvim lakšim zrakoplovima treba manje uzletne staze osim ako nešto ne štima s motorom ili je zrakoplov opterečen s masom putnika, cijelo letno vrijeme je bio pred stoll-om, trebao je brže zaključit situaciju i na vrijeme prije šume ga prizemljit!! :dash: ,na kraju mali savjet, držat se pravila bruto mase za svako cestovno , plovno a pogotovo zračno prevozno sredstvo ! ;)

Proba motora na zemlji,školski krug da dobije na visini prije prepreke ,izgubljeno podiže i spuša prekidače itd ,
Dobro su prošli .
Zaboravi naj bitnije (generacija avijona sa ugrađenim pepeljarama već davno na otpadu )

Taj "pilot" je totalni idiot - očito je bio u overweightu (a što je naravno trebao izračunati prije leta). Ako je i vidio da ipak nejde zbog bilokojeg razloga, morao je prekinuti polijetanje, pogotovo nakon onog dodira sa zemljom nakon 1 km. Nadam se da su mu uzeli dozvolu, ako ju je uopće imao.
Nažalost takvih "letača" ima i kod nas , sa spikom "kaj će meni dozvola pa ja sam se sve naučil sam", i to najviše na raznoraznim mikrolakim letjelicama.

Reply
Copyright 2008 - Powered By phpbb
Broadcasting World Wap