Box je napisao/la:
Sada si, pak, odlučio da je palac dole ignoriranje državnih ustanova. (Vjerojatno je palac gore podržavanje istih, poput HZS-a... ili misliš da je to onda podržavanje tebe?)
veliko ljudi je stadalo po zavrsetku rata u CRO od mina...postavljanje moga posta je informativnog znacaja i temelji na aktualnim podatkima koje daju drzavne sluzbe...letenje i aktivnosti na takvim terenima su veoma upitne za sigurnost ljudi, pilota... a ako neko zeli izazivati sudbinu neka izvoli, ja sigurno necu...
Box je napisao/la:
Vjerojatno misliš i da nema tebe da ne bi bilo paraglidinga u HR.
ne mislim....
Box je napisao/la:
Nemoj se ljutiti, ali ja smatram da si dao puno dobroga za PG u HR, ali isto tako mislim da si možda odgovoran za nastalu situaciju kao i da ponekad pretjeruješ.
moj dio odgovornosti sam preuzeo na sebe...nisam dozvolio promjenu naziva DP jer je predloženi naziv diskriminirajući za ostale sudionike te je neprihvatljiv.
Box je napisao/la:
Da se razumijemo, mislim i da si onim govnima u HZS-u ustvari nenamjerno pomogao.
... iako ste ustvari puhali godinama u istu tikvu!
da sam pihao u istu tikvu...nisam svake godine smo imali slicnih problema oko organizacije...nekako smo ih uspjevali rjesavati, a ove godine nazalost nije islo..
LP Sinisa