Board Index » Letenje » Sigurnost, incidenti i nezgode
Korisničko ime:
Zaporka:
Register

http://www.glasistre.hr/vijesti/crna_kr ... rom-517346

Pa mnogi ponešto znaju, ali šute ko zaliveni. Ja sam imao poziv od jednog istarskog letača koji me je tražio operativne postupke ili chek listu za polijetanje s tandemom, a da mi nije rekao pravi razlog zašto mu to treba. Mogu samo pretpostaviti da taj poziv ima veze sa ovom tandemskom nezgodom.

toni je napisao/la:
Pa mnogi ponešto znaju, ali šute ko zaliveni. Ja sam imao poziv od jednog istarskog letača koji me je tražio operativne postupke ili chek listu za polijetanje s tandemom, a da mi nije rekao pravi razlog zašto mu to treba. Mogu samo pretpostaviti da taj poziv ima veze sa ovom tandemskom nezgodom.

Sad znaš što ćeš odgovoriti kada te budu zvali za operativne postupke prije ispaljivanja projektila iz Debele Berte...

Danko sigurno zna..samo treba čekati da se uradni izvještaj objavi na http://www.azi.hr/reports.aspx?id=1

neslužbeno... neka da pilot tandema kada ga ispuste iz bolnice.... a da neki znamo...znamo :) ;)

LP

Ovako, Elvis je imao nezgodu na kasteliru. Letio je u tandemu sa pjateljicom. Vrlo nezgodno su sletili. Pretrpili su ozljede kraljeznice, oboje su operirani i oporavljaju se. Za sad izgleda dobro. Ja sam sad u Zg.
Dosao sam u posjet prijateljici u bolnicu.

Nisam htio pisat nista dok ne saznam sve, da ne kazem nesto netocno. Ovo pisem u zurbi, jer ne zelim da ovo ispadne kao nekakav pokusaj zataskavanja,kako je krenulo. Vise ce napisat sam Elvis kad se oporavi.

Letite sigurno.

Bok svima, evo Ivan vam je pojasnio što se desilo a dok ovo pišem umiremo od bolova tako da ne zamjerite što sam tako kratak.
Čim budem u mogućnosti pojasniti ću što se desilo. Do tada sigurno letiti i cuvajte se jer to se svakom može desiti a to niko ne želi.

Čujemo se uskoro.

Lp. Elvis

Brz oporavak želim tebi i putnici!

Kako ide oporavak?

Evo mene doma već par dana, vučem se lagano po kući koliko mogu.
Uglavnom jedan kralježak je smrskan, jedan puknut i nekoliko mišića na nogama dosta oštečeno.

Kralješci složeni i imobilizirali vijcima a mišići se polako oporavljaju.

Za sedam dana idem na terapije u Varaždinske toplice pa ćemo viditi kako će biti dalje ali trebalo bi biti ok.

Putnica je isto ok i polako se oporavlja.

Hvala svima na brizi, dobre letove i mekana slijetanja želim.

Lp.

Reply
Copyright 2008 - Powered By phpbb
Broadcasting World Wap