ToniL je napisao/la:
Ajoj, nakon par godina, evo ipak moram napisati par riječi, ipak sam ja tu glavni negativac.
ja sam samo preneo dio teksta sa slo foruma..to što se sam smatraš glavnim negativcem je tvoja osobna stvar...
ToniL je napisao/la:
Siniša, da ti imaš takvo krilo videl bi da je sve moguće. Ups, ti to nebi odletel ni s motornim pogonom , pa to nećeš nikada saznati.
kolk lako i koliko sam odletio znam ja...no kad sam spominješ motorni pogon...pa tvoj prelet preko teritorija slo izgleda upravo tako...jer letiti 40 minuta te preletiti kar nekaj kilometrov na cisti nuli ... svaka čast ...
ToniL je napisao/la:
Ako baš želiš kažnjavati one koji lete jer to vole, kako se onda kažnjavaju oni koji su sukrivci u tome da mi nemamo valjano državno prvenstvo već godinama jer neki neznaju držati jezik za zubima?
ja nikog ne kažnjavam...tekst na slo forumu nije moj..jer ako ja nešto objavim onda to potpišem ...ne skrivam se za kakvim drugim imenima...a kaj se tiče DP .. o tome je bilo več dosta napisano..a to što zadnje tri godine nemate DP ne krivi mene
ToniL je napisao/la:
Sve ostalo ti je rekla Jasna.
Jasna je napisao/la:
Dokazi da nije pogreska instrumenta; mozda nije kalibriran?! Dokazi da je Toni Lovrec to odletio. Dokazi da sam ja ovo napisala. Itd..
Uglavnom, meni svejedno.. Ja XC ionako ne dozivljavam kao tekmu nego kao cisti uzitak. Dapace, ne zelim se natjecati s drugim pilotima nego zelim s njima letjeti.
znači lako letimo i kršimo sva pravila za koji kilometar više ...jer ako to lako rade "naj piloti" što ne bi i ja...
ToniL je napisao/la:
Ima jedna dobra stvar u ovome, a to je da kad sam sletel
blizu mjesta gdje je sletio taj tip koji se predstavio pod mojim imenom, pozval sam Franka za prijevoz do Kalnika jer mi to nije uspjelo odletjeti, a on me obvezal za doživotnog dužnika

.
No, kako taj let nije valjan, a to ustvari nisam bio ja, ja njemu više nisam ništa dužan
Hvala prdonji na usluzi!
A Franku ipak ostajem dužnik

LP Siniša
p.s. ovaj teks sam napiso osobno ja a ne neki tip..

a sada udarite sa palčevima dole...jer tako na najbolji način odobravate letenje koje to na žalost nije, nije fer do drugih koji se trude da lete po propisima, nije fer do onih koji su radili starteve, tražili dozvole, notame i omogučili da se slobodno letenje razvije...