Board Index » Letenje » Sigurnost, incidenti i nezgode
Korisničko ime:
Zaporka:
Register

I onda tako paragliderom letis lijepo s Motovuna kad kod slijetanja... :shock:

kad kod slijetanja???? :(

Lik je izbrisao youtube account (kao sto sam i mislio da hoce) ali skinuo sam ja film s youtube. Jedino sad ne znam kako da ga stavim online.

pa učitaš ga na svoj youtube account :-)
ili još bolje, otvoriš novi i tamo ga učitaš ako se šupak zainati pa te prijavi youtube-u :-P

https://drive.google.com/file/d/0B0mSYt ... VLZGM/view

ne otvara mi. U pm. Mislim da je to bilo oko podne ili ranije. Kada sam najavio letenje tog aviona vise nije bilo. Niti mi je iz kontrole rekao da pocekam malo kao obicno. :-)). lp

Se moze pogledati ovaj sa linka na moj google drive?

Otvorilo i vidio. Nema letenja u jutro :-)). Sada niti najava ne vredi puno ali poslije najave aviona vise nije bilo:-??? Lp

jeli ovo vojni Pilatus?? ako nije onda tog lika triba nać i polomit mu kosti, koji kuac glumi Top Gun-a...
ako je vojni onda bi mu bilo bolje da sidne u kanader i uvati se radit nešto korisno, a ne uzaludno trošit gorivo...

Alo Dario pizda jena, baci se na posao a ne ganjat vikendashe na krpama.

Svaki avion mora imat dopustenje, plan leta, notam, kontam, qrac palac i mozda gps track, bar u kontroli, ako ne svoj ?
Pa ako ovaj pacijent nije imao pitajte ga za zdravlje letnih dokumenata i bankovnog racuna.
Ako ima za Pilatus, onda ima i za pivu svima nama, svaki vikend, do kraja zivota :dash: :beer:

I evo malo prijedloga sa mojeg gledista:

Najave letenja rijesite tako da niko ne mora glumit operatera ilitiga bebisitera svake zone koju pali.
NPR neka se zona sama pali cim netko prijavi letenje u toj zoni i gasi kada se zadnji odjavi !?
Ako se zona taj dan ne moze upaliti, onda ni prijava pilota ne bi smjela bit moguca..
A za kontakt kontrole i pilota postavite neku frekvu na kojoj ce kontrola javit frku i obavezno sljetanje.
I tako ce pilot na 2000+m puno bolje fatat tu frekvu od operatera iza brega u nekoj birtiji 8)

Reply
Copyright 2008 - Powered By phpbb
Broadcasting World Wap