Board Index » Letenje » Sigurnost, incidenti i nezgode
Korisničko ime:
Zaporka:
Register

»Australija mi je najdraži novi kontinent, Patu u Brazilu i Alpe imaju posebnu čar, ali najdraže mi je kad letim na 2000 metara nadmorske visine iznad Učke i Kvarnera odakle, prilikom čistog ozračja, a to su rijetki dani, pogled seže skroz do Venecije i Velebita. I još kad me pritom "opkole" bjeloglavi sup i orao koji se vrteći u krug zajedno sa mnom dižu u visinu pa se poistovjetim s njima, nema ljepše stvari na ovome svijetu …«

Jožefu v spomin ...

https://www.glasistre.hr/crna-kronika/2025/03/09/kod-buzeta-smrtno-stradao-muskarac-nakon-pada-u-provaliju-987733

teško je kaj reći... tridesetjednu godinu smo prijatelji... puno toga smo naredili tokom tih godina ... proputovali, preleteli ...organizirali..

Počivao u miru.

Pocivao u miru

Počivao u miru božjem!

Sućut rodbini, prijateljima i klubu Tići u

moje i u ime KSL Grif.

Počivao u miru.

Paragliding klub Feniks Kalnik

slika

Poštovani svi,

vezano uz molbu gradskog komunalnog poduzeča "Park" d.o.o. Buzet, zaduženog za ukop našeg dragog Jožefa Rabiča, obavještavamo ovim putem sve:

Da je uz mjesto ukopa, obzirom da se radi o niši u koje se ulaže urna sa kremiranim posmrtnim ostacima, jako malo prostora za vijence, cviječe, sviječe, sugestija pogrebnog poduzeča je da se, umjesto toga, na tekuči račun KSL "Tići" Buzet uplati (svatko prema osobnoj želji i potrebi) novčani prilog, kojeg će se nakon sprovoda objedinjeno uručiti tugujućoj obitelji.

Unaprijed hvala na razumijevanju.

Klub slobodnog letenja "Tići" Buzet.

p.s. na uplati treba pod opis plačanja napisati "novčani prilog za pogreb".

Žiro račun za uplatu;
Erste & Steiermärkische Bank d.d. Rijeka:
KSL "Tići" Buzet, Korenika 75, 52420 Buzet
IBAN: HR 5424 0200 6110 1240 153
Model: HR99

Reply
Copyright 2008 - Powered By phpbb
Broadcasting World Wap