Vulkanizer je napisao/la:
Jure je napisao/la:
kad skužiš kako se to radi pokazat ćeš mi
ja sam odusta od snimanja kad sam prvi put napunija hard disk sa snimljenim materijalom,
previše je to posla, a ja linčina....

ma ne bi tribalo baš bit previše posla za neki manji video za familjarnu upotrebu.Samo metodom pkušaja i pogrešaka ja sam nakrca comp. ko da snimam ''prohujao s vihorom''. Najviše me ubije u pojam ,pođeš se popišat s rive u more i prin nego si doša doma već te neki klinac uplodao na you tube.
Evo Heatseeker je prepoznao bit problema ,samo ja snimam sa Sonyjem HDR-AS15 , ato je
MP4(AVC) i ako heroju ovo avc ne zapne u grlo ,osnove smo riješili.
Također sam dobi sugestiju da snimke obrađujem u drugom programu ,što ću također probat ,pa ako sve to skontan a comp ne bloka ,zovite me Fellini

GoPro Studio ti je napravljen zbog tih MP4 snimki jer GoPro snima u tom formatu, tako da klasičnim alatima poput Windows movie makera nemreš ništa. Koverzijom ti automatski sprema AVI kopiju clipa u My Videos folder po defaultu, ali ti zbog raznih filtera i algoritama povećava veličinu clipa i do 7, 8 puta - znači, MP4 snimka od 150MB ti u AVI formatu ima otprilike gigu.
Znači, izrežeš si dijelove koje trebaš, montiraš snimku i nakon toga briši AVI clipove iz My Videos foldera kada završiš film, iače ćeš jako brzo ostati bez mjesta na hardu!

Također, možeš odraditi sve u GoPro studiu i onda exportati u Youtube friendly format, ili ovako okolo sa AVI clipovima preko Movie makera.
Ako ti negdje nešto zapne, piši.