»

PG linkovi

Vrijeme/prognoze (forum)

Vrijeme/prognoze

Logo
Sada je: čet 16 tra, 2026 6:53.

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 27 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Pozivam sve letace da podrze ovu peticiju jer je ona za Vas!
PostPostano: pet 31 srp, 2015 10:39 
Offline     DHV 2

Član od: uto 25 kol, 2009 18:06
Dao Palac gore: : 126 / Palac dolje: : 2
Dobio Palac gore: : 442 / Palac dolje: : 0
Vojo je napisao/la:
I da zaboravih reći dali možda Hrga negdje sramoti kao osoba i kao PG pilot RH?

Ne; jedini nas aktivni vrhunski pilot se tekma za Češku: evo npr. sa http://www.pwca.org/node/24227/selection

slika

I nije pitanje sramote tekmati se ili ne kao HR pilot; Hrgi je oduzeta mogucnost tekmanja za HR zbog verbalnog delikta sto je definitivno za tuzbu..

Zadnja izmjena: Jasna; pet 31 srp, 2015 10:41; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

PostPostano: pet 31 srp, 2015 10:39 
Offline     DHV 1-2

Član od: ned 24 svi, 2015 19:33
Dao Palac gore: : 5 / Palac dolje: : 4
Dobio Palac gore: : 4 / Palac dolje: : 26
hrga je napisao/la:
leteci medvjedic je napisao/la:
Evo i mene nakon dugo vrimena da vidim kakvo je stanje na forumu,je li se šta promjenilo.Koliko vidim sve isto,opet prepucavanje,izljevi bijesa,pa dokle ćete tako više? Krajnje je vrime da se napravi preokret i da se neki (neću imenovat al pronać će se sami) skuliraju i ponašaju kao pravi istinski ljubitelji sporta.Ah da ne zaboravim jedno važno pitanje,Kako napreduje anketa,vidim da se mučitev oko sakupljanja potpisa.Moj savjet okanite se tih besmislenih ideja,nema od tog ništa. :-D

Volim konstruktivne komentare. Ovaj to nije. Naipisi molim te sto ti predlazes ili zauvijek suti.
Vjeroajatno te poslao Jere da sabotiras.

Mislim da sam bila jasna,ako nisi razumio tvoj problem,pametnome dosta.I ne,nije me Jerko poslao ja sam osobno sastavila ovo,kratko i jasno.Našla se "mudra glava" s prijedlogom o potpisivanju peticije.Polako,shvatit ćeš da su ti šanse da uspijes u tom naumu nikakve.

2 Palac dolje: : Airie, hrga
Vrh

PostPostano: pet 31 srp, 2015 10:49 
Offline     DHV 1-2

Vojo je napisao/la:
leteci medvjedic je napisao/la:
Evo i mene nakon dugo vrimena da vidim kakvo je stanje na forumu,je li se šta promjenilo.Koliko vidim sve isto,opet prepucavanje,izljevi bijesa,pa dokle ćete tako više? Krajnje je vrime da se napravi preokret i da se neki (neću imenovat al pronać će se sami) skuliraju i ponašaju kao pravi istinski ljubitelji sporta.Ah da ne zaboravim jedno važno pitanje,Kako napreduje anketa,vidim da se mučitev oko sakupljanja potpisa.Moj savjet okanite se tih besmislenih ideja,nema od tog ništa. :-D

Da ne ispadne da ja sada branim i zastupam Hrgu (Hrga je se jednom ogriješio jako o mene i to mu neću nikada zaboraviti dok sam živ i žao mi je što ga onda nisam nalupao na terenu kada mi je digao živac)ali ja ne kužim što ti želiš reći ovom postom? Dali se Hrga nebi trebao natjecati za HR? Dali Hrga ne zaslužuje natjecateljsku dozvolu? Dali Hrga nezna letiti? Dali je se Hrga ogriješio nešto o PG sport? Dali je Hrga poguban pilot koji ovaj sport vodi i prezentira u pogrešnom smjeru? Što to Hrga traži a da je besmisleno i da nije u pravu? Gdje Hrga sada griješi (da mu vratim onaj napad sa Triblja)da i mi ostali znamo! Čemu ta zadnja fraza okanite se besmislenih ideja?
Ova zadnja fraza okanite se besmislenih ideja je jasna kao dan.Hzs postupa sukladno pravilima i zakonima,Marko se ogriješio o Hzs cime mu je ukinuta dozvola.Umjesto da prihvati to on pripremio peticiju,pa nemaš šanse protiv Hzs a da dobijes bitku! NO WAY! Ni sada ni ikada.

12 Palac dolje: : Airie, Danči, Franco, hrga, hrvoje.vt, Jasna, Laminar, Nik01, profa, vedran_zgela, VedranMRi, Veliki
Vrh

PostPostano: pet 31 srp, 2015 11:06 
Offline     DHV 2-3

Član od: uto 25 kol, 2009 8:40
Dao Palac gore: : 468 / Palac dolje: : 58
Dobio Palac gore: : 1549 / Palac dolje: : 15
Ocito da ti je Jerko napunio glavu jer nema niti jednog jedinog razloga da mi se ukine dozovola osim one sto je to Jere htio.
Nigdje se nije Marko ogrijesio o pravilnik HZSa. potvrdujem odvjetnikom.

Kako vam Jere pere mozak.

Peticija je pravo svako slobodnog covjeka.

Jel medvjede jel se ti to uvlacis sama Vajdi ili to radite skupa sa Jeretom?

Vrh

PostPostano: pet 31 srp, 2015 11:06 
Offline     DHV 1-2

E Vojo ovim riječima i uvredama samo stvaras sliku o sebi kao negativcu.Hajde kad toliko pišeš i imaš hrabrosti zašto ne reces Jerku licno šta imaš ili napismeno,a mogu ti i broj dati pa ga kontaktiraj.Šta ste se toliko obrusili na njega,čemu tolike uvrede? Šta imaš protiv njega i RH? Otkud ti pravo pisati na ovaj način?Već sam rekla i opet ću ponovit forum treba služiti u svrhu letenja,znači samo stvari vezane uz to.Zašto svi trebamo gledati posljedice neodgoja i necovjecnosti? Ovo ponašanje je dno dna.SRAMOTA za čovjeka koji se bavi sportom.

Vrh

PostPostano: pet 31 srp, 2015 11:12 
Offline     DHV 1-2

hrga je napisao/la:
Ocito da ti je Jerko napunio glavu jer nema niti jednog jedinog razloga da mi se ukine dozovola osim one sto je to Jere htio.
Nigdje se nije Marko ogrijesio o pravilnik HZSa. potvrdujem odvjetnikom.

Kako vam Jere pere mozak.

Peticija je pravo svako slobodnog covjeka.

Jel medvjede jel se ti to uvlacis sama Vajdi ili to radite skupa sa Jeretom?

Naravno da je ukinuta dozvola,kad si uvrijedio Hzs,Jerka pa šta si očekivao? Da ćeš dobit aplauz i ovacije za to.Da peticija je pravo svakog slobodnog čovjeka ali ova tvoja je besmislena,nemoćan si tu da bi išta promjenio.Da si se ponašao dolicno nebi izgubio dozvolu.Žao mi te ako nemos prihvatiti to

2 Palac dolje: : dasso, hrga
Vrh

PostPostano: pet 31 srp, 2015 11:16 
Offline     DHV 2

Član od: uto 25 kol, 2009 9:41
Dao Palac gore: : 262 / Palac dolje: : 4
Dobio Palac gore: : 845 / Palac dolje: : 3
Ponovili smo jednom, ponovit cemo tisucu puta - ovaj forum nije mjesto za ovakav nivo razgovora. Za sad sam zakljucao temu dok se ne dogovorimo sto od ovog gore cemo brisat a sto ne.
p,
D.

occasio praeceps,
experimentum periculosum,
iudicium difficile.

Hipokrat, Aforizmi

10 Palac gore: : Airie, gburazer, jrabic, Laminar, MadMax, profa, rudar, Vulkanizer, zlatko2508, Zoki    
Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 27 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: