»

PG linkovi

Vrijeme/prognoze (forum)

Vrijeme/prognoze

Logo
Sada je: čet 11 lip, 2026 21:41.

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 2 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: VOZAČI
PostPostano: pon 16 svi, 2016 17:27 
Offline     DHV 1-2

Član od: pet 28 kol, 2009 16:49
Dao Palac gore: : 46 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 24 / Palac dolje: : 0
Nedavno sam dobio upit od jednog našeg kolege da zašto ne vičem da imam slobodne vozače sa spuštat vozila sa brda, da ljudi sjede doma radnim danima i gledaju u nebo jer nemaju logistiku...itd...pa evo, pošto je konačno netko iskazao interes za našim vozačima da napišem kak to funkcionira:

dakle, u aeroklubu FLYWAY trenutno imamo 12 vozača (biti će ih s vremenom još)(manje više studenti)koji su uglavnom slobodni vikendima, a mnogi i radnim danima.
Njihov zadatak je spuštanje razno raznih vozila sa brda/poletišta do sletišta i po potrebi sakupljanje PG/HG pilota na XC rutama. (nisu dužni voziti do destinacije letjelišta)

u FLYWAY-u za uslugu dobe sljedeće: dnevnica i/ili let u tandemu, neovisno o tome koliko puta su vozili taj dan (vozači biraju opciju za taj dan),topli obrok, plačen smještaj ukoliko se ide negdje na više dana (tipa Motovun, Tolmin...).

za sad to kod nas odlično funkcionira, zadovoljni su i vozači i mi.

kome god zatreba vozač neka se javi meni za sad (dan ranije) na 098/179-2931 Goran. Molim da poštujete navedene uvjete vezano za naknadu vozačima za uslugu. Mislim da stvarno nije puno obzirom da nas uvjek ide pun kombi pa se trošak podjeli, a njima mnogo znaći.

4 Palac gore: : I.K., Laminar, Ratko, The Ozone Scraper    
Vrh

Naslov: Re: VOZAČI
PostPostano: uto 17 svi, 2016 9:13 
Offline     DHV 2-3

Član od: pon 31 kol, 2009 11:37
Dao Palac gore: : 31 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 315 / Palac dolje: : 1
To majstore ! Vrijeme je da konačno iskoristimo sav taj neiskorišteni potencijal..

I nemojte mi škrtarit i malretirat logistiku, jerbo ko nezna cijenit logistiku, očito nikad nije puno preletio i sletio navečer u wolffuckland pored tende za koju je mislio da je restoran, a ustvari nije ni birc :shock: :beer: ;)

1 Palac gore: : hrvoje.vt    
Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 2 post(ov)a ] 

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži: