Board Index » Letenje » Općenito
Korisničko ime:
Zaporka:
Register

Evo naša radna akcija sa Triblja i moj prvi timelapse video.

I usput da se zahvalim svima koji su sudjelovali. Osim članova kluba bilo je tu freelancera te članova drugih klubova. Sve u svemu start je sada puno bolji, veći i sigurniji.
Planiramo i jedan veći zahvat u budućnosti.

P.S. Ošla baterija pa nije sve do kraja snimljeno.

1300 fotki svakih 10 sek jedna.

Zovi, samo zovi!!!

Na Triblju letim 'van sezone' koliko i na Kalniku u sezoni. Osječam ga kao jedan od svojih 'domaćih' starteva. Iskrena mi je želja da priložim svoj obol jednom od najljepših letjelišta u 'rvata... i mislim da nisam jedini koji se takvim osjeća...

Red Baron je napisao/la:
Zovi, samo zovi!!!

Na Triblju letim 'van sezone' koliko i na Kalniku u sezoni. Osječam ga kao jedan od svojih 'domaćih' starteva. Iskrena mi je želja da priložim svoj obol jednom od najljepših letjelišta u 'rvata... i mislim da nisam jedini koji se takvim osjeća...

Pa Hrga je zvao što se nisi javio. :-D

profa je napisao/la:
Red Baron je napisao/la:
Zovi, samo zovi!!!

Pa Hrga je zvao što se nisi javio. :-D

Nisam bio tu. Znam, klasični izgovor, ali MAJKE MI, istina je (barem ovaj put). Moji Feniksovci znaju tko je uvijek prvi na licu mjesta kad se rade radne akcije na Kalniku.

Reply
Copyright 2008 - Powered By phpbb
Broadcasting World Wap