Board Index » Letenje » Općenito
Korisničko ime:
Zaporka:
Register

…nikad ne dolazi sama.
:(
Naš prijatelj iz Zavojne 7, Ljubomir Benjak, se zbog niza godina, provedenih u invalidskim kolicima, teže razbolio.
Njegovo trenutno zdravstveno stanje zahtijeva ortopedsko pomagalo koje bi mu olakšalo kretanje, s obzirom da i ruke jedva može koristiti. HZZO pokriva samo dio troškova, pa je Ljubo za ostatak prisiljen računati na pomoć dobrih ljudi.
Takvih ima (a to je dokazano prošlih godina) i među nama, pa ću biti slobodan zamoliti vas da, ukoliko želite i možete, još jednom sudjelujete u našoj Božićnoj priči.

Hvala.

Račun:
Ljubomir Benjak
Zavojna 7, 42000 Varaždin
ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D.
BR.Računa : 3206058468

Ili direktno na gore navedenu adresu.

:good: slazem se s kmikacom...
prema nesluzbenim informacijama znam da je do sad skupljena samo kap u moru u odnosu na to kolko je potrebno za Ljubomira.
Apeliramo na dobar duh svih citaca ovog foruma da se pokusaju staviti u poziciju covjeka koji uveliko ovisi o pomoci drugih.svi smo culi o nekoj recesiji,o poskupljenju plina,vode,struje...blagdani se blize pa treba namiriti,ako je moguce, i svoje clanove obitelji nekim poklonom,ali vec malom donacijom na gore navedeni racun,mozemo Ljubomiru stvoriti osmjeh na licu koji ce trajati tako dugo dok god ima ljudi dobre volje koji su voljni pomoci bliznjima u nevolji,koji ne okrecu glavu i ne odmahuju rukom na poziv za pomoc.budimo dio ove akcije i pokazimo da "kad se male ruke sloze,sve se moze, sve se moze..." :yup:

lp Robi Lepi

kmikac je napisao/la:
…nikad ne dolazi sama.
:(
Naš prijatelj iz Zavojne 7, Ljubomir Benjak, se zbog niza godina, provedenih u invalidskim kolicima, teže razbolio.
Njegovo trenutno zdravstveno stanje zahtijeva ortopedsko pomagalo koje bi mu olakšalo kretanje, s obzirom da i ruke jedva može koristiti. HZZO pokriva samo dio troškova, pa je Ljubo za ostatak prisiljen računati na pomoć dobrih ljudi.
Takvih ima (a to je dokazano prošlih godina) i među nama, pa ću biti slobodan zamoliti vas da, ukoliko želite i možete, još jednom sudjelujete u našoj Božićnoj priči.

Hvala.

Račun:
Ljubomir Benjak
Zavojna 7, 42000 Varaždin
ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D.
BR.Računa : 3206058468

Ili direktno na gore navedenu adresu.

Ajmo ljudi, znam da ni Vama ne pada s neba, ali sjetite se onih koji uz tešku neimaštinu nemaju ni zdravlja.
Dobro se dobrim vraća , vjerujte u tu uzrečicu, sam sam se više puta uvjerio u njenu točnost.
Ja sam uplatio koliko sam mogao u ovome trenu.. :hi:

Ljubo Benjak slika
Bio sam danas kod Ljubeka, pa smo malo pogledali kako ide naša Božićna akcija.
Stanje na računu za pomoć prijatelju Ljubomiru je trenutno 1400 kn.
Četvero ljudi je uplatilo, prema svojim mogućnostima.

Ljubo veli da je to super.
Ne laže često, al ovaj put mu baš ne vjerujem da je to super, jer kolica koja on treba koštaju k'o polovni Golf3.
Znam da su teška vremena i da ovo već polako vuče na žicanje, ali kad bi svatko odvojio samo deset kuna za svaki put kad je pogledao ovu temu imali bismo 4390 kuna.
To su već novci s kojima možemo pomoči.

Neki od nas bi najradije Božić proveli doma u krevetu, ali kad bi to bila JEDINA opcija, da me *ebeš sasvim sigurno ju ne bi želio.
Hvala Bogu, pa mi imamo izbora.

Nemremo pomoči svima, ali…jedan po jedan…

Isprika svima koji su mišljenja da je tema OT.

kmikac je napisao/la:
...... kad bi svatko odvojio samo deset kuna za svaki put kad je pogledao ovu temu imali bismo 4390 kuna.
To su već novci s kojima možemo pomoči.

Što jest jest!
Tko ne da 10 kn, a otvorio je temu....e jebiga onda!

Dragi prijatelji,

čovjeka osobno neznam, ali znam da nam je dužnost pomoći mu.

Otvorite srca jer dobro se dobrim vraća......
Vjerujem da nitko od nas nije gladan kruha i da možemo pomoći samo ako to želimo !!!!

Livnjak

Trenutno je na računu 2140 kuna i 350 "na ruke".
Hvala svima vama koji ste imali veliko srce i izdvojili novac za pomoč.

Račun će biti otvoren do kraja godine, kao i inače.

Pošto nije sezona letenja, pretpostavili smo da našim dilerima opreme posao opada, pa zato ne mogu (večina njih) sudjelovati u akciji.
Evo prijedloga koji nam se svidio: ako imate komad opreme tvrtke koju zastupate, možete ga ponuditi ovdje, pa ćemo ga aukcijski pretvoriti u novac i uplatiti na račun Ljubi Benjaku.

Hvala još jednom svima koji su se odrekli runde pića ili Božićnog poklona u korist akcije.
:hi:

Nudim potkapu i majicu (xxl veličinu) za aukciju. Od Ozone-a naravno. Početna cijena 100 kn po komadu.

Nudim vjetrulje naravno od SKYLINE i WINGS OF CHANGE
Wings of Change vjetrulja je velika 250cm i pocetna cijena je 150kn
Skyline vjetrulja je velika 140cm pocetna cijena je 100kn.
S obzirom da neznam na koji nacin ce se voditi nadmetanje predlazem
Saljite ponude KMIKCU ,on neka meni javi kada je novac na racunu kome da posaljem vjetrulje.
Molim sve koji su u stanju da se odazovu i pomognu u nevolji jel sutra(nedaj boze) mozemo i sami biti u nevolji.

slika

U Ljubino ime hvala od srca svima koji su se uključili.
Skupili smo 2541,79 kn i 35 Eura.
*2391,79kn prikupljeno je vašim uplatama na žr
*150 kn i 35 eura "na ruke"
*za vođenje računa u usluge sms-a su nam uzeli 9 kn

Svojim doprinosom u akciju su se uključili:

Ekoing -Kalnik d.o.o.
Kuzmić Franjo
Ivica Habijanić
Radoslav Osterman
Kristijan Petrina
Livnjak
Ivica Županić
Kristijan Mikac
Zoran Domitran
Tomica Međeral
Martina Gregurić
Marko Balaž Laszlo
Draženko Knežić
Vesna Santoro Lavriv
Robert Bistrović
Misir Vedran
Tomica Solina
Javor Bogati
Ivica Knežević
i jedan anonimni uplatioc

Potkapu, majicu i vjetrulje nismo uspjeli izlicitirati. Možda idućeg Božića. :)

Još jednom hvala svima i puno zdravlja i sreće u 2011. i naravno, puno novaca svima koji si nisu mogli priuštiti sudjelovanje u ovoj akciji, pa da idućeg Božića i oni budu dio priče.

Lp Kiki
ZeroGravity

ja izgleda svoju siću uplatio nekom drugom...a jebiga : unknown:

kmikac je napisao/la:
i jedan anonimni uplatioc

Možda nisi. Ako na uplatnicu nisi upisao ime uplatitelja onda si to ti. U svakom slučaju hvala ti.

Reply
Copyright 2008 - Powered By phpbb
Broadcasting World Wap